Image of Lainie Kazan

Lainie Kazan

From Wikipedia, the free encyclopedia Lainie Kazan (born May 15, 1940) is an American actress and singer. Description above from the Wikipedia article Lainie Kazan, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 15, 1940 в New York City, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
73
Впервые появился:
на series Шоу Эда Салливана 1948-06-20
Последний проект:
Кино Моя большая греческая свадьба 2 2016-03-23
Известный в фильмах
Poster of Юристы Бостона
Poster of Джильи
Poster of Восемь безумных ночей
Poster of Уилл и Грейс
Фильмография
Кино Моя большая греческая свадьба 2 Maria 2016-03-23
Series The Dean Martin Summer Show Unknown 2016
Кино Pearly Gates Millie 2015-04-26
Кино Пиксели Mickey Lamonsoff 2015-07-16
Кино Pixels Mickey Lamonsoff 2015-07-24
Кино I'm a Mitzvah Mrs. Cohen 2014-01-17
Кино Finding Joy Gloria 2013-06-07
Кино Divorce Invitation Elaine lipnick 2012-11-14
Кино Expecting Mary Lillian Littlefeather 2010-11-12
Кино Ollie Klublershturf vs. the Nazis Sharon Klublershturf 2010-09-14
Кино Ой, вэй! Мой сын гей!! Shirley Hirsch 2009-01-01
Кино Beau Jest 2008-02-22
Кино Не шутите с Zоханом! Gail 2008-06-05
Кино Bratz Bubbie 2007-08-03
Series Долго и счастливо Unknown 2006-09-07
Кино Red Riding Hood Grandma 2006-06-27
Series Ugly Betty Unknown 2006-09-28
Кино Whiskey School Hedy Seligman 2005-09-11
Series Living With Fran Unknown 2005-04-08
Кино The Engagement Ring Alicia Rosa Anselmi 2005-11-20
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Кино A Good Night to Die Diane 2003-01-01
Series My Big Fat Greek Life Maria Portokalos 2003-02-24
Кино Broadway: The Golden Age Herself 2003-01-01
Кино Джильи Mother 2003-08-01
Кино Tempted Julia 2003-03-10
Кино Моя большая греческая свадьба Maria Portokalos 2002-02-22
Кино Восемь безумных ночей Old Woman (singing voice) 2002-11-27
Кино Что готовим Ruth 'Ruthie' Seelig 2000-01-20
Кино If You Only Knew Bess 2000-03-05
Кино Команда Pepper Lowenstein 2000-08-21
Кино Bruno Sister Mary Perpetua 2000-04-16
Кино Вечная полночь Jerry's Mother at Funeral 1998-09-12
Series Король Квинса Ava St. Clair 1998-09-21
Кино Большое дело Jeanne Shulman 1998-04-24
Series Уилл и Грейс Unknown 1998-09-21
Кино The Unknown Cyclist Rachel 1998-10-10
Series Life's Work Unknown 1996-09-17
Кино Love Is All There Is Sadie Capomezzo 1996-05-10
Кино Компаньон Cindy Mason 1996-10-25
Кино Клуб для вдов Selma 1993-02-03
Series Няня Unknown 1993-11-03
Кино I Don't Buy Kisses Anymore Sarah Fishbine 1992-04-24
Кино 29-ая улица Mrs. Pesce 1991-11-01
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04
Кино Hägar the Horrible Helga 1989-11-01
Series Байки из склепа Unknown 1989-06-10
Кино Out of the Dark Nancy 1988-06-02
Кино На пляже Leona Bloom 1988-12-21
Кино Гарри и Хендерсоны Irene Moffitt 1987-06-05
Series Karen's Song 1987-07-18
Series Tough Cookies 1986-03-05
Кино Отряд «Дельта» Sylvia Goldman 1986-02-14
Кино Lust in the Dust Marguerita Ventura 1985-03-01
Series Удивительные истории Unknown 1985-09-29
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30
Кино Obsessive Love Margaret Chase 1984-10-02
Series Отель Unknown 1983-09-21
Кино От всего сердца Maggie 1982-02-12
Series Faerie Tale Theatre Unknown 1982-09-11
Series Сент-Элсвер Unknown 1982-10-26
Кино My Favorite Year Belle Carroca 1982-10-01
Кино A Cry for Love Tina Weathersby 1980-10-20
Series The Paper Chase 1978-09-09
Series Baretta Unknown 1975-01-17
Кино Romance of a Horsethief Estusha 1971-08-17
Series Коломбо Unknown 1971-09-15
Кино Dayton's Devils 1968-10-01
Кино Девушка в цементе Maria Baretto 1968-11-19
Series Hullabaloo Unknown 1965-01-12
Series Ben Casey Unknown 1961-10-02
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Шоу Эда Салливана Unknown 1948-06-20