Image of Michael Rosenbaum

Michael Rosenbaum

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Owen Rosenbaum (born July 11, 1972) is an American actor and director. He is best known for portraying Lex Luthor on the Superman-inspired television series Smallville, and for portraying the Flash in the DC animated universe. Rosenbaum has also done film and other voiceover work. Description above from the Wikipedia article Michael Rosenbaum , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 11, 1972 в Oceanside, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
36
Впервые появился:
на series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13
Последний проект:
Кино Стражи Галактики. Часть 2 2017-04-19
Известный в фильмах
Poster of  Лига справедливости: Без границ
Poster of Poolhall Junkies
Poster of Тайны Смолвиля
Poster of Бэтмен будущего
Фильмография
Кино Стражи Галактики. Часть 2 Martinex T'Naga 2017-04-19
Series Самозванец Buddy Dobbs 2015-07-15
Кино Старые денёчки Jim Owens 2014-01-07
Кино Лига справедливости: Гибель Barry Allen / The Flash (voice) 2012-02-28
Кино Хватай и беги Gil Rathbinn 2012-08-22
Series Breaking In Dutch 2011-04-06
Кино Уловка .44 Brandon 2011-12-08
Кино Гениальный папа Eddie 2010-02-14
Кино Дрэгонлэнс: Драконы осенних сумерек Tanthalas 'Tanis' Half-Elven (Voice) 2008-01-15
Series Порно для всей семьи Charlie Brown 2008-10-08
Series Бэтмен: Отвага и смелость Unknown 2008-11-14
Кино Танцуй до упаду Kip 2007-04-27
Series В Филадельфии всегда солнечно Colin 2005-08-04
Кино Бешеные скачки Ruffshodd (voice) 2005-01-06
Series Лига справедливости: Без границ 2004-07-31
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Дом вверх дном Todd Gendler 2003-03-07
Series Юные Титаны Unknown 2003-07-19
Кино Парни из женской общаги Adam / Adina 2002-03-22
Series Players Unknown 2002-05-01
Кино Poolhall Junkies Danny 2002-06-07
Series Проект Зета Agent West (voice) 2001-01-27
Кино Сладкий ноябрь Brandon 2001-02-16
Кино Rave Macbeth Marcus 2001-01-12
Series Тайны Смолвиля Lex Luthor 2001-10-16
Series Лига справедливости The Flash / Wally West 2001-11-17
Кино Justice League: Secret Origins The Flash / Wally West / Protester (voice) 2001-11-17
Series Статический шок Unknown 2000-09-23
Series Приключения Джеки Чана Unknown 2000-09-09
Кино Бэтмен будущего: Возвращение Джокера Stewart Carter Winthrop III / Ghoul 2000-12-12
Series Зои, Дункан, Джек и Джейн Jack Cooper 1999-01-17
Series Бэтмен будущего Unknown 1999-01-10
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Кино Городские легенды Parker Riley 1998-09-25
Series The Tom Show Jonathan Summers 1997-09-07
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13