Image of Henry Thomas

Henry Thomas

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Henry Jackson Thomas, Jr. (born September 9, 1971) is an American actor and musician. He has appeared in more than 40 films and is best known for his role as Elliott in the 1982 Steven Spielberg film E.T. the Extra-Terrestrial. Description above from the Wikipedia article Henry Thomas, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 9, 1971 в San Antonio, Texas, USA
Кино / ТВ Кредиты:
52
Впервые появился:
на movie Raggedy Man 1981-09-18
Последний проект:
Series Сыны свободы 2015-01-25
Известный в фильмах
Poster of Дорогой Джон
Poster of Сделка
Poster of 11:14
Poster of Давай сделаем это по-быстрому
Фильмография
Series Сыны свободы John Adams 2015-01-25
Кино Sons of Liberty John Adams 2015-01-25
Series Betrayal T.J. Karsten 2013-09-29
Кино Биг-Сюр Philip Whalen 2013-11-01
Кино The Last Ride Mr. Wells / Hank 2012-06-22
Кино The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy John St. Helens 2011-03-03
Кино Дорогой Джон Tim Wheddon 2010-02-04
Кино Don't Look Up Josh Petri 2009-09-24
Кино Красный бархат Aaron 2009-08-28
Кино The Last Sin Eater Man of God 2007-02-09
Кино Suffering Man's Charity Eric Rykell 2007-03-09
Кино Безнадега Peter Jackson 2006-05-23
Кино Honey Baby Tom Brackett 2006-01-25
Кино Нехитрое дельце Paul Weston 2006-11-04
Кино Сделка Frank 2006-11-10
Series Мастера ужасов Unknown 2005-10-28
Кино Chocolate Jamie 2005-11-25
Кино Мертвые пташки William 2004-01-01
Кино Plain Dirty Edgar Macbeth 2003-01-20
Кино I Capture the Castle Neil Cotton 2003-05-09
Кино 11:14 Jack 2003-05-16
Кино Dead in the Water 2002-02-12
Кино Любовь по случаю Barry 2002-09-04
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Кино Банды Нью-Йорка Johnny Sirocco 2002-12-14
Кино Давай сделаем это по-быстрому Alex 2001-06-04
Кино Неукротимые сердца Lacey Rawlins 2000-12-11
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Кино A Good Baby Raymond Toker 2000-12-01
Кино Fever Nick Parker 1999-05-16
Кино Happy Face Murders Dylan McCarthy 1999-09-05
Series Moby Dick Ishmael 1998-03-15
Кино Моби Дик Ishmael 1998-03-15
Кино Hijacking Hollywood Kevin Conroy 1997-06-06
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Niagara, Niagara Seth 1997-08-30
Кино Короли самоубийства Avery Chasten 1997-09-06
Кино Bombshell Buck 1997-09-26
Кино Riders of the Purple Sage Bern Venters 1996-01-21
Кино Indictment: The McMartin Trial Ray Buckey 1995-01-01
Кино Curse of the Starving Class Wesley Tate 1994-09-13
Кино Легенды осени Samuel Ludlow 1994-12-16
Кино Огонь в небе Greg Hayes 1993-03-12
Кино Психо 4: Начало Young Norman Bates 1990-11-10
Кино Вальмон Danceny 1989-11-17
Кино Murder One 1988-09-23
Кино Frog Dreaming Cody 1986-05-01
Series Rockschool 1985-10-23
Кино Misunderstood Andrew 1984-05-31
Кино Cloak & Dagger Davey Osborne 1984-08-10
Кино Инопланетянин Elliott 1982-04-03
Кино Raggedy Man Harry 1981-09-18