Image of John Cho

John Cho

John Yohan Cho is a Korean American Actor best known as playing Harold in the Harold and Kumar film series, as well as playing helmsman Hikaru Sulu in 2009's Star Trek.  John Cho began working after appearing as a print model for Korean Magainzes, and made his first film appearance in the 1999 raunch comedy American Pie, a film in which Cho's character popularized the now infamous term MILF.   Cho's TV Credits include a recurring role in Fox's Kitchen Confidential and in the TV series FlashForward as a FBI Special Agent, a role which he was intended to be killed off from before getting a reprieve due to his newfound Star Trek fame. Cho also is the lead singer in his band Viva La Union and had their song Chinese Baby featured on the Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay soundtrack.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 16, 1972 в Seoul - South Korea
Кино / ТВ Кредиты:
66
Впервые появился:
на series Ночное шоу с Джейем Лено 1992-05-25
Последний проект:
Кино Стартрек: Бесконечность 2016-07-07
Известный в фильмах
Poster of Стартрек: Возмездие
Poster of Звездный путь
Poster of Студия 30
Poster of Как я встретил вашу маму
Фильмография
Кино Стартрек: Бесконечность Sulu 2016-07-07
Series The Men's Room Bob 2016
Кино Охота на работу Brian Bender 2016-03-25
Кино Бабушка Chau 2015-06-04
Кино Zipper EJ 2015-08-28
Кино Молния EJ 2015-08-28
Кино That Burning Feeling Roger Whitacre 2014-05-02
Кино To Be Takei Himself 2014-08-22
Series Selfie Henry Higgs 2014-09-30
Кино Lennon or McCartney Himself (archive footage) 2014-12-12
Кино Поймай толстуху, если сможешь Daniel Casey 2013-02-07
Кино Стартрек: Возмездие Hikaru Sulu 2013-05-05
Кино Сказание о принцессе Кагуя Middle Counselor Isonokami (voice) 2013-11-23
Series Сонная Лощина Andy Brooks 2013-09-16
Кино Get a Life! Himself 2012-07-28
Кино Американский пирог: Все в сборе John 2012-04-04
Кино Вспомнить всё McClane 2012-08-02
Series Go On Stephen 2012-08-08
Series NTSF:SD:SUV:: Chip 2011-07-21
Кино Убойное Рождество Гарольда и Кумара Harold Lee 2011-11-04
Кино Звездный путь Hikaru Sulu 2009-05-06
Series Вспомни, что будет Demetri Noh 2009-09-24
Кино Святой Джон из Лас-Вегаса Smitty 2009-06-10
Кино Гарольд и Кумар: Побег из Гуантанамо Harold Lee 2008-04-25
Кино Harold & Kumar Go to Amsterdam Harold 2008-07-29
Кино Будь моим парнем на пять минут Hype Man 2008-10-03
Series Столик для одиноких Ivan Throckmorton 2007-01-01
Кино Хохотушка Mikey 2007-01-21
Кино Воздух, которым я дышу Banker 2007-02-07
Кино 웨스트 32번가 John Kim 2007-05-02
Кино Bickford Shmeckler's Cool Ideas Bob 2006-06-02
Кино Американская мечта Ittles 2006-03-04
Series Долго и счастливо Unknown 2006-09-07
Series Ugly Betty Unknown 2006-09-28
Series Студия 30 Unknown 2006-10-11
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Series Анатомия страсти Unknown 2005-03-27
Series Как я встретил вашу маму Unknown 2005-09-19
Кино Bam Bam and Celeste 2005-09-13
Series Kitchen Confidential Teddy Wong 2005-09-19
Кино See This Movie Larry Finkelstein 2004-03-03
Кино Гарольд и Кумар уходят в отрыв Harold Lee 2004-05-30
Кино Крутая компания Petey 2004-12-29
Series Доктор Хаус Unknown 2004-11-16
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Американский пирог 3: Свадьба John 2003-08-01
Кино Better Luck Tomorrow Steve Choe 2002-01-12
Кино Солярис DBA Emissary 2002-11-27
Кино Большой толстый лгун Dustin Wong 2002-02-08
Series Женская бригада Unknown 2001-01-07
Кино Обратно на Землю Phil Quon 2001-02-16
Кино Ангел-хранитель Mr. Hugo 2001-01-04
Series Off Centre Chau Presley 2001-10-14
Кино Pavilion of Women Fengmo Wu 2001-03-16
Кино Earth vs. the Spider Han 2001-10-07
Кино Американский пирог 2 John 2001-08-10
Series Статический шок Unknown 2000-09-23
Кино Клёвый парень Nightclub Cleaner 1999-08-12
Кино Американский пирог John 1999-07-09
Кино Красота по-американски Sale House Man #1 1999-09-15
Кино Yellow 1998-05-29
Series Зачарованные Unknown 1998-10-07
Series Boston Common Unknown 1996-03-21
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25