Image of Amy Yasbeck

Amy Yasbeck

From Wikipedia, the free encyclopedia. Amy Marie Yasbeck (born September 12, 1962) is an American film and television actress. She is best known for her role as Casey Chapel Davenport on the sitcom Wings from 1994-1997.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 12, 1962 в Blue Ash - Cincinnati - Ohio - USA
Кино / ТВ Кредиты:
33
Впервые появился:
на series Частный детектив Магнум 1980-12-11
Последний проект:
Series House Blend 2016
Известный в фильмах
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Маска
Poster of Мэтлок
Poster of Шоу Косби
Фильмография
Series Splash, Too Unknown 2016
Series House Blend Sally Harper 2016
Series Life on a Stick Michelle Lackerson 2005-03-24
Series Кости Diana Malkin 2005-09-12
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Herself 2003-09-08
Кино Denial Claudia 1998-01-01
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Alright Already Renee 1997-09-07
Кино Sweet Dreams Laura Renault 1996-09-15
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Одинокий парень Unknown 1995-09-21
Кино Дракула: мёртвый и довольный Mina Seward 1995-12-22
Кино Маска Peggy Brandt 1994-07-29
Series Мир Дейва Unknown 1993-09-20
Кино Робин Гуд: Мужчины в трико Maid Marian 1993-07-28
Series Диагноз: Убийство Unknown 1993-10-29
Кино The Nutt House Diane Nutt 1992-09-10
Кино Dillinger Elaine 1991-01-06
Кино Трудный ребенок 2 Annie Young 1991-07-03
Кино Красотка Elizabeth Stuckey 1990-03-23
Series Wings Casey Chapel Davenport 1990-04-19
Кино Трудный ребенок Flo Healy 1990-07-27
Series Крылья Casey Chapel Davenport 1990-04-19
Series Квантовый скачок Unknown 1989-03-26
Series Generations Unknown 1989-03-27
Series China Beach Unknown 1988-04-26
Кино Splash, Too Madison Bauer 1988-05-01
Кино Дом 2: Проклятая обитель Jana 1987-05-14
Series J.J. Starbuck Unknown 1987-09-26
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Series Шоу Косби Unknown 1984-09-20
Series Частный детектив Магнум Unknown 1980-12-11