Image of Oliver Platt

Oliver Platt

Oliver James Platt (born January 12, 1960) is an American actor. He is currently starring in the Showtime original series, The Big C with Laura Linney. Description above from the Wikipedia article Oliver Platt, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors can be found on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 12, 1960 в Windsor - Ontario - Canada
Кино / ТВ Кредиты:
96
Впервые появился:
на movie Emperor
Последний проект:
Кино Мастер Очистки 2018-05-04
Известный в фильмах
Poster of Повар на колесах
Poster of Люди Икс: Первый класс
Poster of Американская семейка
Poster of Ледяной урожай
Фильмография
Кино Emperor The Pope Clement VII 2019
Кино Мастер Очистки Ken Roberts 2018-05-04
Кино Билет Bob 2017-04-07
Кино Когда я снова проживу свою жизнь Alan 2016-04-08
Кино Девятая жизнь Луи Дракса Dr. Perez 2016-09-01
Кино Вне правил Forester 2016-11-23
Кино Взаперти Dr. Wilson 2016-11-11
Кино Klansville U.S.A. Narrator (voice) 2015-01-13
Кино Бесси Carl Van Vechten 2015-05-16
Кино One More Time Alan 2015-04-18
Кино Walt Disney Narrator (voice) 2015-09-15
Series Медики Чикаго Daniel Charles 2015-11-17
Кино Frank and Cindy Frank Garcia 2015-06-16
Кино American Experience: 1964 Narrator (voice) 2014-01-14
Series Фарго Stavros Milos 2014-04-15
Кино Повар на колесах Ramsey Michel 2014-05-08
Кино Это, блин, рождественское чудо Hobo Santa 2014-11-07
Кино Убить гонца Jerry Ceppos 2014-10-09
Кино Кат Бэнк Joe Barrett 2014-09-10
Кино The American Experience: Henry Ford Narrator (voice) 2013-01-29
Кино The Abolitionists Narrator (voice) 2013-01-08
Кино Letters to Jackie: Remembering President Kennedy Narrator (voice) 2013-06-19
Кино Легенды страны Оз: Возвращение в Изумрудный Город Wiser the Owl (voice) 2013-06-13
Кино Игры богов Apollo 2013-11-13
Кино JFK Narrator (voice) 2013-11-11
Кино Везунчики Giles 2013-09-06
Кино Сказание о принцессе Кагуя Lord Minster of the Right Abe (voice) 2013-11-23
Кино Ginger & Rosa Mark Two 2012-09-07
Кино Неизвестная Мэрилин Himself 2012-09-12
Кино Доспехи Бога 3: Миссия Зодиак Lawrence Morgan 2012-12-20
Кино Люди Икс: Первый класс Man in Black Suit 2011-05-24
Кино Любовный переплет Terry Ostroff 2011-09-09
Series Запрет Reader (voice) 2011-10-02
Кино Запрет Reader (voice) 2011-10-02
Кино Ненужные вещи Alex 2010-01-22
Кино Письма к Джульетте New Yorker Magazine Editor (Uncredited) 2010-05-14
Series Большая буква «Р» Paul Jamison 2010-08-16
Кино Любовь и другие лекарства Bruce Winston 2010-11-22
Кино Начало времен High Priest 2009-06-18
Кино Чудо-женщина Hades (voice) 2009-03-03
Series Американская семейка Unknown 2009-09-23
Кино 2012 Carl Anheuser 2009-10-10
Series Убить скуку 2009-09-20
Кино Фрост против Никсона Bob Zelnick 2008-10-15
Series The Bronx Is Burning 2007-07-09
Кино Дитя с Марса Jeff 2007-11-02
Кино Десять заповедей Marc Jacobson 2007-08-03
Кино Любимчик M. Pomeroy 2005-01-24
Кино Ледяной урожай Pete Van Heuten 2005-11-23
Кино Казанова Paprizzio 2005-12-25
Кино Доктор Кинси Herman Wells 2004-09-04
Series Huff Russell Tupper 2004-11-07
Кино Праздник Эйприл Jim Burns 2003-01-19
Series Queens Supreme 2003-01-10
Кино Лепестки надежды Doug Reed 2003-05-09
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Части тела Unknown 2003-07-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Под прицелом Victor Wallace 2002-01-18
Кино Zig Zag Mr. Walters / 'The Toad' 2002-03-10
Кино Ash Wednesday Moran 2002-10-11
Кино Не говори ни слова Dr. Louis Sachs 2001-09-28
Кино Супершпион Fulvio Nesstra 2000-02-04
Кино Ready to Rumble Jimmy King 2000-04-07
Series Deadline 2000-10-02
Кино Sesame Street: CinderElmo Frank / Fairy Godperson 1999-01-01
Кино Лэйк Плэсид: Озеро страха Hector Cyr 1999-07-15
Кино Двухсотлетний человек Rupert Burns 1999-12-17
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Кино Танго втроём Peter Steinberg 1999-10-22
Кино Честная куртизанка Maffio Venier 1998-02-20
Кино Булворт Dennis Murphy 1998-05-15
Кино Саймон Бирч Ben Goodrich 1998-09-11
Кино Доктор Дулиттл Dr. Mark Weller 1998-06-22
Кино The Impostors Maurice 1998-05-18
Кино Время убивать Harry Rex Vonner 1996-07-24
Кино Приказано уничтожить Dennis Cahill 1996-03-15
Кино Tall Tale Paul Bunyan 1995-03-24
Кино The Infiltrator Yaron Svoray 1995-06-24
Кино Funny Bones Tommy Fawkes 1995-09-20
Кино Временная секретарша Jack Hartsell 1993-02-12
Кино Непристойное предложение Jeremy 1993-04-07
Кино Бенни и Джун Eric 1993-04-16
Кино Три мушкетера Porthos 1993-11-11
Кино Поединок в Диггстауне Fitz 1992-08-14
Кино Бетховен Harvey 1992-04-03
Кино Postcards from the Edge Neil Bleene 1990-09-12
Кино Коматозники Randy Steckle 1990-08-10
Кино Замужем за мафией Ed Benitez 1988-08-19
Кино Crusoe Mr. Newby 1988-06-30
Кино Деловая женщина Lutz 1988-12-20
Series American Experience Narrator 1988-10-04
Series Wiseguy Unknown 1987-09-16
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Series Новая звезда Narrator 1974-03-03