Image of Danny Glover

Danny Glover

Danny Lebern Glover (born July 22, 1946) is an American actor, film director, and political activist. Glover is perhaps best known for his roles as Detective Roger Murtaugh in the Lethal Weapon film franchise. Description above from the Wikipedia article Danny Glover, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 22, 1946 в San Francisco, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
151
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Хищник 2018-08-02
Известный в фильмах
Poster of LUV
Poster of Как я встретил вашу маму
Poster of Принц Египта
Poster of Благодетель
Фильмография
Кино Death Race: Beyond Anarchy Baltimore Bob 2018-01-30
Кино Хищник 2018-08-02
Кино Вымогательство Constable Haagen 2017-01-02
Series Rabbit Ears Productions Unknown 2016
Series Courage Unknown 2016
Series Mandela Unknown 2016
Кино Дьявол Benjamin Carver 2016-01-08
Кино Тёмная паутина The Boss 2016-03-08
Кино Монстр-траки Mr. Weathers 2016-12-21
Кино Бегущая от реальности Roger 2016-08-26
Кино В былые времена Eddie 'Rocks' Travor 2016-05-20
Кино Дедушка лёгкого поведения Stinky 2016-01-21
Кино Токсин Dr. Locke 2015-01-29
Кино Bad Asses on the Bayou Bernie Pope 2015-03-06
Кино About Scout Red 2015-04-25
Кино Шах и мат Elohim 2015-07-03
Кино Waffle Street Edward Collins 2015-09-24
Кино Consumed Hal Westbrook 2015-06-01
Кино Токарев Detective St. John 2014-05-09
Кино Крутые чуваки Bernie Pope 2014-04-08
Кино Chasing Shakespeare William Ward 2014-02-03
Кино Превосходство Mr. Walker 2014-06-12
Кино We Are Many Himself 2014-06-08
Кино День мумии Carl 2014-10-20
Кино Махни крылом Darius 2014-11-06
Кино За кулисами Captain Nicol 2014-09-10
Кино 2047 – Угроза смерти Sponge 2014-06-13
Кино The Shift Floyd 2013-02-24
Кино Space Warriors Commander Phillips 2013-04-26
Кино A Timeless Love Story 2013-01-11
Кино Shuffleton's Barbershop Charlie Shuffleton 2013-06-01
Кино LUV Arthur 2013-01-18
Кино The Bouquet Reverend John 2013-02-05
Кино Альфа и Омега 2: Приключения праздничного воя Winston (voice) 2013-10-08
Кино Highland Park Ed 2013-06-08
Кино Muhammad Ali's Greatest Fight Thurgood Marshall 2013-10-05
Кино Главный бой Мухаммеда Али Justice Thurgood Marshall 2013-10-04
Кино Tula: The Revolt Shinishi 2013-07-04
Кино Эвакуация Harding 2013-09-05
Кино Hannah's Law Isom Dart 2012-06-09
Series Контакт Professor Arthur Teller 2012-01-25
Кино Time to Pay Father Leonard 2012-05-05
Кино The Lighthouse Duncan 2012-09-07
Кино Casting By 2012-09-09
Кино Son of Morning Gabriel Peters 2011-01-01
Кино La république des enfants Dubem 2011-01-01
Кино Mooz-lum Dean Francis 2011-02-11
Кино Эра драконов Ahab 2011-03-21
Кино Mysteria Investigator 2011-10-23
Кино Эхо Донована Donovan Matheson 2011-09-17
Кино För kärleken Franzis 2010-07-09
Кино Пять минаретов в Нью-Йорке Marcus 2010-03-09
Кино Смерть на похоронах Uncle Russell 2010-04-15
Кино Легендарный Harry 'Red' Newman 2010-09-09
Кино Альфа и Омега: Клыкастая братва Winston 2010-09-17
Кино Я хочу стать солдатом School Director 2010-10-14
Кино Down for Life 2010-10-01
Кино Призрачный экспресс Miles 2009-04-15
Кино The Harimaya Bridge Joseph Holder 2009-06-13
Кино 2012 President Wilson 2009-10-10
Кино The People Speak Himself 2009-12-13
Кино Gospel Hill John Malcolm 2008-02-09
Кино Перемотка Mr. Fletcher 2008-01-20
Кино Слепота Man with black eye patch 2008-05-14
Кино The Garden Himself 2008-08-17
Кино Изменчивые басни: Черепаха против Зайца Walter Tortoise (voice) 2008-09-12
Кино Poor Boy's Game George 2007-02-11
Кино Namibia: The Struggle for Liberation Father Elias 2007-01-01
Кино Стрелок Colonel Isaac Johnson 2007-03-22
Кино Битва за планету Терра President Chen (voice) 2007-09-06
Кино Honeydripper Tyrone Purvis 2007-09-10
Кино Приключения братца кролика 2006-03-21
Кино The Exonerated David 2006-03-06
Кино Лохматый папа Ken Hollister 2006-03-09
Кино Bamako Cow-boy 2006-06-21
Series Ясновидец Mel Hornsby 2006-07-07
Кино Девушки мечты Marty Madison 2006-12-25
Series Братья и сёстры Unknown 2006-09-24
Кино Рога и копыта Miles the Mule (voice) 2006-08-04
Кино Missing in America Jake Neely 2005-01-01
Кино Мандерлей Wilhelm 2005-05-16
Кино The Peace! Himself 2005-09-20
Series Как я встретил вашу маму Unknown 2005-09-19
Кино Пила. Игра на выживание Detective David Tapp 2004-10-01
Series Волшебник Земноморья Ogion 2004-12-13
Кино Волшебник Земноморья Ogion 2004-12-13
Кино Good Fences Tom Spader 2003-01-22
Series В настоящее время с Биллом Мейером Unknown 2003-02-21
Кино The Real Eve Narrator 2002-04-21
Кино Семейка Тененбаум Henry Sherman 2001-10-05
Кино 3 A.M. Hershey 2001-07-01
Кино Arista 25th Anniversary - 25 Years Of #1 Hits 2000-06-06
Кино Freedom Song Will Walker 2000-02-27
Кино Boesman and Lena Boesman 2000-11-03
Кино Our Friend, Martin Train Conductor (voice) 1999-01-12
Кино Scared Straight! 20 Years Later host 1999-04-15
Кино How Stella Got Her Groove Back (scenes deleted) 1998-08-14
Кино Смертельное оружие 4 Roger Murtaugh 1998-07-10
Кино Can't You Hear the Wind Howl? The Life & Music of Robert Johnson Himself - Narrator (voice) 1998-09-26
Кино Муравей Антц Barbatus (voice) 1998-10-02
Кино Любимая Paul D Garner 1998-10-16
Кино Принц Египта Jethro 1998-12-15
Кино Wild America Bigfoot the Mountain Man 1997-07-02
Кино На рыбалку! Gus Green 1997-05-30
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Buffalo Soldiers Sgt. Washington Wyatt 1997-12-07
Кино Американские горки Bob Goodall 1997-10-31
Кино Благодетель Richter Tyrone Kipler 1997-11-18
Кино The First 100 Years: A Celebration of American Movies 1995-06-05
Кино Операция «Дамбо» Capt. Sam Cahill 1995-07-28
Кино Encyclopedia of Martial Arts: Hollywood Celebrities Himself 1995-08-28
Series В студии актерского мастерства Unknown 1994-06-01
Кино Мэверик Bank Robber (uncredited) 1994-05-20
Кино Angels in the Outfield George Knox 1994-07-15
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Кино Alex Haley's Queen Alec Haley 1993-02-14
Series Alex Haley's Queen Alec Haley 1993-02-14
Series Идеальные преступления Unknown 1993-08-01
Кино The Saint of Fort Washington Jerry 1993-11-03
Кино Bopha! 1993-09-16
Кино Смертельное оружие 3 Roger Murtaugh 1992-05-15
Кино Flight of the Intruder Cmdr. Frank 'Dooke' Camparelli 1991-01-18
Кино A Rage in Harlem Easy Money 1991-05-03
Кино Большой каньон Simon 1991-12-25
Кино Невезучие Raymond Campanella 1991-08-09
Кино To Sleep with Anger Harry 1990-09-11
Series Captain Planet and the Planeteers Unknown 1990-09-10
Кино Хищник 2 Lieutenant Mike Harrigan 1990-11-20
Кино Lonesome Dove Joshua Deets 1989-02-05
Series Одинокий голубь Joshua Deets 1989-02-05
Кино Смертельное оружие 2 Sergeant Roger Murtaugh 1989-07-07
Кино Bat*21 Capt. Bartholomew Clark 1988-07-21
Кино Смертельное оружие Sergeant Roger Murtaugh 1987-03-06
Кино Mandela Nelson Mandela 1987-09-20
Кино Свидетель McFee 1985-02-08
Кино Сильверадо Malachi 'Mal' Johnson 1985-07-10
Кино Цветы лиловые полей Albert 1985-12-18
Кино Iceman Loomis 1984-04-13
Кино Место в сердце Moze 1984-09-11
Series Шерифы Marshall Peters 1983-11-13
Кино Memorial Day Willie Monroe 1983-11-23
Кино Deadly Drifter Jojo / Roland 1982-01-01
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Series Величайший американский герой Unknown 1981-03-18
Series Gimme a Break! Unknown 1981-10-29
Кино Chu Chu and the Philly Flash Morgan 1981-08-28
Series Palmerstown, U.S.A. Unknown 1980-03-20
Кино Побег из Алькатраса Inmate 1979-06-22
Series The American Film Institute Salute to ... Unknown 1973-04-02
Series The Tonight Show Starring Johnny Carson Unknown 1962-10-01
Series Сегодня Unknown 1952-01-14