Image of Patrick Warburton

Patrick Warburton

From Wikipedia, the free encyclopedia. Patrick John Warburton (born November 14, 1964) is an American actor of television, film, and voice. He is best known for his several TV roles, including the title role of The Tick, David Puddy on Seinfeld, the evil Johnny Johnson on NewsRadio, and anchorman Jeb Denton on Less Than Perfect. As a voice actor, his distinctive deep voice has been lent to well-known roles including Ken in Bee Movie, Kronk in The Emperor's New Groove and its sequels, bodyguard Brock Samson on The Venture Bros., paraplegic police officer Joe Swanson on Family Guy, Steve Barkin on Kim Possible, Buzz Lightyear in the Buzz Lightyear of Star Command TV series, and The Wolf in Hoodwinked, among others. He currently stars as macho married man Jeff Bingham in the CBS television program Rules of Engagement. Description above from the Wikipedia article Patrick Warburton, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 14, 1964 в Paterson, New Jersey, USA
Кино / ТВ Кредиты:
93
Впервые появился:
на series Создавая женщину 1986-09-29
Последний проект:
Кино Кутерьма в мире зверья 2017-09-01
Известный в фильмах
Poster of Sequestered
Poster of Напряги извилины
Poster of Гриффины
Poster of Сайнфелд
Фильмография
Кино Кутерьма в мире зверья Brock (voice) 2017-09-01
Кино Найденные в Остине Chief WIlliams 2017-07-07
Series The Tick Tick 2016
Series Game Over Unknown 2016
Кино Must See TV: A Tribute to James Burrows 2016-02-21
Series Полон дом Mike Moore 2016-03-15
Кино Hoovey Jeff Elliott 2015-01-31
Кино Третий лишний 2 Guy 2015-06-25
Кино Приключения Джо Грязнули 2 Foggle/Guardian Angel 2015-07-16
Кино Плохое поведение Principal Basil Poole 2014-04-14
Кино Школа танца Prairie Puff Man 2014-07-02
Кино Приключения мистера Пибоди и Шермана Agamemnon (voice) 2014-02-07
Series Sequestered Governor Bennett 2014-08-05
Кино Самолёты: Огонь и вода Pulaski (voice) 2014-07-17
Кино Сердце вдребезги Dick 2014-09-26
Кино Муви 43 Dad (segment "Middleschool Date") 2013-01-01
Кино Майло Phil 2013-08-28
Кино Третий лишний Guy 2012-06-29
Кино Star Tours: The Adventures Continue G2-4T 2011-05-20
Кино Красная Шапка против зла The Big Bad Wolf (voice) 2011-04-29
Кино Rock Slyde Rock Slyde 2010-05-01
Кино Мартышки в космосе: Ответный удар Titan (voice) 2010-05-26
Кино Флика 2 Hank 2010-05-04
Кино Гриффины: Это ловушка Joe Swanson as Jabba the Hutt (voice) 2010-10-22
Series Скуби-Ду! Корпорация «Загадка» 2010-07-12
Кино The Fairly OddParents: Wishology Agents (voice) 2009-05-03
Кино The Action Hero's Guide to Saving Lives Ace Mulligan 2009-04-30
Series Шоу Кливленда Unknown 2009-09-27
Кино Гриффины: Там, там, на темной стороне Joe Swanson as Imperial Probe Droid (voice) 2009-10-17
Кино Напряги извилины Hymie 2008-06-19
Кино Напряги извилины. Брюс и Ллойд: Без тормозов Hymie 2008-07-01
Кино Мартышки в космосе Titan (voice) 2008-07-17
Series Правила совместной жизни Jeff Bingham 2007-02-05
Series The EcoZone Project 2007-04-13
Кино I'll Believe You Dr. Seth Douglass 2007-01-01
Кино Суперпес Cad 2007-08-03
Кино Би Муви: Медовый заговор Ken 2007-10-28
Кино Гриффины: Голубой урожай Joe Swanson as Biggs Darklighter (voice) 2007-09-23
Series Tak and the Power of Juju 2007-08-31
Series The Emperor's New School 2006-01-27
Кино Большое путешествие Blag (voice) 2006-03-06
Кино Новые приключения Золушки Prinz Humperdink 2006-09-14
Кино Сезон охоты Ian (voice) 2006-09-29
Series Talkshow with Spike Feresten Unknown 2006-09-16
Кино Стьюи Гриффин: Нерассказанная история Joe Swanson (voice) 2005-07-23
Кино The Civilization of Maxwell Bright Max Bright 2005-06-06
Кино Высший пилотаж Royal Pain (voice) 2005-07-29
Кино Отскок Larry Burgess Sr. 2005-07-01
Series The X's Mr. X (voice) 2005-11-25
Series The Showbiz Show with David Spade Unknown 2005-09-17
Кино Похождения императора 2: Приключения Кронка Kronk (voice) 2005-12-05
Кино Правдивая история Красной Шапки The Wolf (voice) 2005-12-16
Кино Цыплёнок цыпа Alien Cop (voice) 2005-11-04
Series Братья Вентура Brock Samson (voice) 2004-08-07
Series Бэтмен Unknown 2004-09-11
Series Мультреалити Unknown 2004-10-27
Series Poker Royale 2004-12-07
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series E!'s 101 Unknown 2003-07-13
Series Ким Пять-с-плюсом Mr. Steve Barkin 2002-06-07
Кино Большие неприятности Officer Walter Kramitz 2002-04-05
Кино Люди в чёрном 2 Agent Tee 2002-07-03
Кино The Sweatbox Himself 2002-09-13
Series Клава, давай! Jeb Denton 2002-10-01
Series Сумеречная зона Unknown 2002-09-18
Series 8 Simple Rules Unknown 2002-09-17
Кино Беги, Ронни, беги Head of Gay Conspiracy 2002-09-16
Кино Камуфляж Horace Tutt, Junior 2001-01-09
Series The Tick The Tick 2001-11-08
Кино Dirt Vincent 2001-04-21
Кино Soarin' Over California Patrick, the Pre-Flight Instruction Officer 2001-12-31
Кино Крутой Джо Mark McKinney 2001-12-21
Кино Angels in the Infield Eddie "Steady" Everett 2000-04-09
Кино Крик 3 Steven Stone 2000-02-03
Кино Тарелка Al Burnett - From NASA 2000-07-11
Кино Базз Лайтер из звездной команды: Приключения начинаются Little Green Men (voice) 2000-08-08
Кино Похождения императора Kronk (voice) 2000-12-09
Series Teacher's Pet Unknown 2000-09-09
Series Buzz Lightyear of Star Command Buzz Lightyear 2000-08-08
Series Гриффины Joe Swanson (voice) 1999-01-31
Кино The Woman Chaser Richard Hudson 1999-10-08
Series ChalkZone Unknown 1998-01-01
Series Maggie Winters Sonny Mayfield 1998-09-30
Series Ellen Unknown 1994-03-29
Series Мир Дейва Eric 1993-09-20
Series Любовь и Война Unknown 1992-09-21
Series Северная сторона Unknown 1990-07-12
Series Anything but Love Unknown 1989-03-07
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Series Квантовый скачок Unknown 1989-03-26
Кино Dragonard Richard Abdee 1987-05-12
Кино Master of Dragonard Hill Richard Abdee 1987-05-13
Series Создавая женщину Unknown 1986-09-29