Image of Jimi Mistry

Jimi Mistry

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jimi Mistry (born 1 January 1973) is a British actor. Description above from the Wikipedia article Jimi Mistry, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 1, 1973 в Scarborough, Yorkshire, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
32
Впервые появился:
на series Чисто английское убийство 1984-10-16
Последний проект:
Кино Festival of Lights 2012-11-02
Известный в фильмах
Poster of Чёрное зеркало
Poster of The Michael Ball Show
Poster of Ответный удар
Poster of Рок-н-рольщик
Фильмография
Кино Festival of Lights Vishnu 2012-11-02
Series Чёрное зеркало Paul 2011-12-04
Series The Michael Ball Show Unknown 2010-08-16
Series Ответный удар Latif 2010-05-05
Кино Basement Derek 2010-08-20
Кино Эта замечательная загробная жизнь Dev 2010-05-07
Кино Dara O Briain: This Is the Show Himself 2010-11-22
Кино The Arbor Yousaf 2010-10-22
Кино Запад есть Запад Tariq Khan 2010-10-19
Кино Экзамен Brown 2009-06-19
Series Live from Studio Five Unknown 2009-09-14
Кино 2012 Dr. Satnam Tsurutani 2009-10-10
Кино Рок-н-рольщик Councillor 2008-09-04
Кино Partition 2007-02-02
Series Nearly Famous Matt Bright 2007-11-08
Кино Кровавый алмаз Nabil 2006-12-07
Кино Дохлая рыба Salvador E. Johnson 2005-10-11
Кино Вся правда о любви Sam Holbrook 2005-04-21
Кино Успей сделать это до 30 Dylan 2005-05-11
Кино Заколдованная Элла Benny 2004-04-09
Кино Почти натурал Alim 2004-07-16
Series Шоу Грэма Нортона Unknown 2002-05-06
Series Призраки Unknown 2002-05-13
Кино The Guru Ramu Gupta 2002-08-21
Кино My Kingdom Jug 2002-10-11
Кино Born Romantic Eddie 2000-09-14
Кино Восток есть восток Tariq Khan 1999-05-14
Series City Central Kumar Joshi 1998-04-04
Series Безмолвный свидетель Unknown 1996-02-21
Series GMTV Unknown 1993-01-01
Series Жители Ист-Энда Fred Fonseca 1985-02-19
Series Чисто английское убийство Unknown 1984-10-16