Image of James Fox

James Fox

​From Wikipedia, the free encyclopedia. James Fox OBE  (born William Fox, 19 May 1939) is an English actor. Description above from the Wikipedia article James Fox, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 19, 1939 в London, England, United Kingdom
Кино / ТВ Кредиты:
82
Впервые появился:
на movie The Magnet 1950-10-01
Последний проект:
Series The Old Curiosity Shop (US) 2016
Известный в фильмах
Poster of Sherlock Holmes
Poster of Шерлок Холмс
Poster of The Remains of the Day
Poster of A Question of Attribution
Фильмография
Series The Falklands Play Unknown 2016
Series The Old Curiosity Shop (US) Unknown 2016
Кино London Spy James 2015-11-09
Кино Эффи Sir Charles Eastlake 2014-03-08
Кино Двойник The Colonel 2014-04-04
Series 1864 Lord Palmerton 2014-10-12
Кино Rosamunde Pilcher: Mein unbekanntes Herz Ludlow 2014-04-21
Кино A Long Way From Home Joseph 2013-12-06
Series Утопия Assistant 2013-01-15
Кино The Great Train Robbery Henry Brooke, Home Secretary 2013-12-18
Кино Чистая кожа Scott Catesby 2012-03-08
Кино МЫ. Верим в любовь King George V 2011-09-01
Кино The Kid Alan 2010-04-22
Кино An Audience with Ken Dodd Himself 2010-05-09
Series Margaret 2009-02-26
Кино Кровавый округ: 1980 Philip Evans 2009-02-28
Кино Шерлок Холмс Sir Thomas Rotheram 2009-12-23
Кино Sherlock Holmes Sir Thomas Rotheram 2009-12-25
Кино Margaret 2009-03-26
Кино Мистер Одиночество The Pope 2008-12-17
Кино Celebration Richard 2007-02-26
Series Льюис Unknown 2007-02-18
Кино Colditz Lt. Colonel Fordham 2005-03-27
Кино Чарли и шоколадная фабрика Mr. Salt 2005-07-13
Кино Принц и я King Haraald 2004-03-28
Кино Пуаро Агаты Кристи: Смерть на Ниле Colonnello Race 2004-04-12
Series Новые уловки Unknown 2003-03-27
Series Cambridge Spies 2003-05-09
Кино Волшебник страны грез Jonas Collin 2003-12-01
Кино The Falklands Play Rt Hon Peter, 6th Baron Carrington KCMG MC (Foreign Secretary) 2002-04-10
Series Fame Academy 2002-10-04
Кино Затерянный мир Prof. Summerlee 2001-12-25
Кино All Forgotten Old Vladimir (voice) 2001-09-18
Кино Золотая чаша Colonel Bob Assingham 2000-05-14
Кино Up at the Villa Sir Edgar Swift 2000-04-14
Кино Сексуальная тварь Harry 2000-09-13
Кино Голубоглазый Микки Philip Cromwell 1999-08-16
Кино Shadow Run Landon-Higgins 1998-01-01
Кино Jinnah Mountbatten 1998-11-07
Кино Анна Каренина Karenin 1997-04-04
Кино Never Ever Arthur Trevane 1997-09-17
Series Испытание и возмездие Unknown 1997-10-19
Series Путешествия Гулливера 1996-02-04
Кино Путешествия Гулливера Dr. Bates 1996-02-04
Кино Лавка древностей Single Gentleman 1995-03-19
Кино Heart of Darkness Gosse 1994-03-13
Кино Doomsday Gun Sir James Whittington 1994-07-23
Кино The Dwelling Place Lord Fischel 1994-05-08
Кино На исходе дня Lord Darlington 1993-11-05
Кино The Remains of the Day Lord Darlington 1993-11-19
Кино Hostage Hugo Paynter 1992-05-10
Кино Игры патриотов Lord William Holmes 1992-06-04
Кино As You Like It Jaques 1992-10-09
Series A Perfect Hero Angus Meikle 1991-05-17
Кино A Question of Attribution Sir Anthony Blunt 1991-10-20
Кино Afraid of the Dark Frank Hardy 1991-10-10
Кино Русский отдел Ned 1990-12-19
Кино Farewell to the King Col. Ferguson 1989-03-03
Кино The Mighty Quinn Thomas Elgin 1989-02-17
Кино Comrades Norfolk 1987-08-23
Кино High Season Patrick 1987-09-01
Кино Absolute Beginners Henley of Mayfair, Dressmaker to the Queen 1986-01-01
Кино The Whistle Blower Lord 1986-11-21
Кино Грейстоук: Легенда о Тарзане, повелителе обезьян Lord Charles Esker 1984-03-30
Кино Поездка в Индию Richard Fielding 1984-12-14
Кино Runners 1983-08-18
Кино Country 1981-10-20
Кино Представление Chas 1970-08-03
Series Пьеса дня Unknown 1970-10-15
Кино Любовники Айседоры Gordon Craig 1968-09-14
Кино Duffy Stefane Calvert 1968-09-16
Кино Sympathy for the Devil Himself 1968-11-30
Кино Thoroughly Modern Millie Jimmy Smith 1967-03-21
Кино Arabella 1967-11-29
Кино Погоня Jason 'Jake' Rogers 1966-02-17
Кино Воздушные приключения Richard Mays 1965-06-03
Кино Король Крыса Marlowe 1965-10-27
Кино Tamahine Oliver 1963-07-30
Кино Слуга Tony 1963-11-01
Кино Зёрнышко дикого овса Porter 1951-05-16
Кино The Magnet Johnny Brent 1950-10-01
Кино The Miniver Story Toby Miniver 1950-10-26