Image of Don Stark

Don Stark

Don Stark was born on July 5, 1954 in New York City, New York, USA as Donald Stark. He is an actor and director.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 5, 1954 в New York City - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
58
Впервые появился:
на movie Roswell FM
Последний проект:
Кино Светская жизнь 2016-05-11
Известный в фильмах
Poster of Касл
Poster of Менталист
Poster of Сверхъестественное
Poster of Шоу 70−х
Фильмография
Кино Roswell FM Ralph Cheeks 2018
Кино Светская жизнь Sol 2016-05-11
Кино Здравствуйте, меня зовут Дорис Uncle Frank 2015-11-27
Кино Safelight Jack Campbell 2015-04-17
Кино Неправильные копы Gary 2013-12-18
Кино Random Encounters Dr. Tim 2013-12-01
Кино Джон Картер Dix the Storekeeper 2012-03-07
Кино Meeting Spencer Wolfie 2010-01-01
Series Мелисса и Джоуи Unknown 2010-08-17
Series Касл Vincent “The Scar” Cardano 2009-03-08
Series Менталист Armin Gagnon 2008-09-23
Series Сверхъестественное Unknown 2005-09-13
Series Father of the Pride 2004-08-31
Series Умерь свой энтузиазм Unknown 2000-10-15
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series L.A. Heat Unknown 1999-03-15
Кино Американские драконы Rocco 1998-10-15
Series Шоу 70−х Bob Pinciotti 1998-08-23
Кино Письма убийцы Geary 1998-08-21
Series Звездные врата: ЗВ-1 Unknown 1997-07-27
Series Timecop 1997-09-22
Series Brooklyn South Unknown 1997-09-22
Кино Earth Minus Zero John Wayne "J.W." 1996-01-01
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Завтра наступит сегодня Unknown 1996-09-28
Кино Силач Санта-Клаус Lenny 1996-11-08
Series Dark Skies Unknown 1996-09-21
Кино Пленники небес Eddie Keats 1996-05-17
Кино Night of the Running Man Rodney 1995-01-19
Series Bless This House 1995-09-11
Series Murder One Unknown 1995-09-19
Кино Три ниндзя: Костяшки вверх Sheriff 1995-04-07
Кино 3 Ninjas Kick Back Umpire 1994-05-06
Кино The Baby Doll Murders Eric Green 1993-01-01
Кино Liquid Dreams Escort to Penthouse 1992-04-15
Series The Man in the Family 1991-06-19
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04
Series Hardball Unknown 1989-09-21
Series Спасатели Малибу Unknown 1989-04-23
Кино Under the Gun Joey 1988-04-25
Series The Charmings Unknown 1987-03-20
Series Красавица и чудовище Unknown 1987-09-25
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Series Sledge Hammer! Kurt Kruggle 1986-09-23
Series Золотые девочки Unknown 1985-09-14
Series Hell Town Unknown 1985-09-11
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Кино Choices Lance 1981-10-01
Кино Evilspeak Bubba 1981-08-22
Кино Tilt Gary Laswitz 1979-04-01
Series Калифорнийский дорожный патруль Unknown 1977-09-15
Series Медэксперт Куинси Unknown 1976-10-03
Кино Switchblade Sisters Hook 1975-01-05
Кино Outrage Carl Dibble 1973-11-28
Series Police Story Unknown 1973-09-25
Series The Streets of San Francisco Unknown 1972-09-16
Series Bless This House 1971-02-02
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24