Image of Michael Cera

Michael Cera

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Austin Cera (pronounced /ˈsɛrə/; born June 7, 1988)  is a Canadian actor best known for his roles in Arrested Development, Youth in Revolt, Superbad, Scott Pilgrim vs. the World and Juno. Cera received the 2008 Canadian Comedy Award for best male performance for his work in Superbad. Since 2008, Cera has starred in Year One, Youth in Revolt, Nick and Norah's Infinite Playlist, Paper Heart and Scott Pilgrim vs. The World. Description above from the Wikipedia article Michael Cera, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 7, 1988 в Brampton, Ontario, Canada
Кино / ТВ Кредиты:
56
Впервые появился:
на series Симпсоны 1989-12-17
Последний проект:
Кино Molly's Game 2017-11-23
Известный в фильмах
Poster of Конец света 2013: Апокалипсис по-голливудски
Poster of Paper Heart
Poster of Замедленное развитие
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Лего Фильм: Бэтмен Robin / Dick Grayson (voice) 2017-02-08
Кино Человек человеку Phil 2017-07-28
Кино Molly's Game Player X 2017-11-23
Кино Полный расколбас Barry (voice) 2016-07-11
Кино Развлечения Michael 2015-08-11
Кино That Dog Tim 2015-09-01
Кино Хиты Bennie 2014-01-21
Кино Beef Waiter 2014-11-11
Кино Gregory Go Boom Gregory 2013-05-22
Кино Brazzaville Teen-Ager Gunther 2013-04-13
Кино Конец света 2013: Апокалипсис по-голливудски Michael Cera 2013-06-12
Кино The End of Love Michael 2013-03-01
Кино Failure 2013-06-16
Кино Magic Magic Brink 2013-07-26
Кино Кристал Фэйри и волшебный кактус и 2012 Jamie 2013-07-12
Кино Bright Day Himself 2012-11-20
Кино Sundance Skippy Himself 2010-01-21
Кино Скотт Пилгрим против мультипликации Scott Pilgrim 2010-08-10
Кино Скотт Пилигрим против всех Scott Pilgrim 2010-07-27
Кино Paper Heart Himself 2009-07-31
Кино Начало времен Oh 2009-06-18
Кино Бунтующая юность Nick Twisp 2009-09-11
Series Live from Studio Five Unknown 2009-09-14
Series Between Two Ferns with Zach Galifianakis Unknown 2008-01-04
Кино Будь моим парнем на пять минут Nick 2008-10-03
Кино Экстремальное кино Fred 2008-12-05
Series Childrens Hospital Sal Viscuso 2008-12-08
Series Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Jaime Stevens 2007-02-11
Series Wayside Todd 2007-03-16
Кино Джуно Paulie Bleeker 2007-12-05
Кино SuperПерцы Evan 2007-08-17
Series Clark and Michael Michael 2007-05-23
Series Lunar Jim 2006-01-02
Кино Darling Darling Harold 2005-01-01
Кино What Katy Did Dorry Carr 2004-07-21
Series Вероника Марс Unknown 2004-09-22
Series Замедленное развитие George Michael Bluth 2003-11-02
Series The Berenstain Bears Brother 2003-01-06
Кино Признания опасного человека Chuck 2002-12-30
Кино The Familiar Stranger 2001-03-12
Series Doc Unknown 2001-03-11
Кино My Louisiana Sky Jesse Wade Thompson 2001-05-12
Series Сообразительная Шэрон Josh Spitz 2001-06-02
Кино Радиоволна Gordy Jr. (10 Years) 2000-04-28
Кино Предельные перегрузки Young Zac 2000-01-01
Кино Укради этот фильм America - 7 & 8 Years Old 2000-08-18
Кино Custody of the Heart 2000-08-28
Series I Was a Sixth Grade Alien Larrabe Hicks 1999-07-13
Series Twice in a Lifetime Unknown 1999-08-25
Кино Switching Goals Taylor 1999-12-12
Series Rolie Polie Olie Young Gizmo 1998-11-06
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series GMTV Unknown 1993-01-01
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17