Image of Amy Brenneman

Amy Brenneman

Amy Frederica Brenneman (born June 22, 1964) is an American actress, perhaps best known for her roles in the television series NYPD Blue, Judging Amy and Private Practice. She has also starred in films such as Heat, Fear, Daylight, Nine Lives and 88 Minutes. Description above from the Wikipedia article  Amy Brenneman, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 22, 1964 в New London, Connecticut, USA
Кино / ТВ Кредиты:
33
Впервые появился:
на series Она написала убийство 1984-09-30
Последний проект:
Series Оставленные 2014-06-29
Известный в фильмах
Poster of 88 минут
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Справедливая Эми
Poster of Схватка
Фильмография
Series Оставленные Laurie Garvey 2014-06-29
Кино Любовь в словах и картинках Elspeth 2013-09-06
Кино Лицо любви Ann 2013-10-25
Кино Мать и дитя Dr. Stone 2009-11-07
Series The Bonnie Hunt Show Unknown 2008-09-08
Кино Скачивая Нэнси Carol 2008-01-21
Кино 88 минут Shelly Barnes 2007-02-14
Кино Жизнь По Джейн Остин Sylvia 2007-09-09
Series Частная практика Violet Turner 2007-09-26
Кино Девять жизней Lorna 2005-01-24
Кино Лемони Сникет: 33 несчастья Mrs. Baudelaire 2004-12-16
Кино Off the Map Adult Bo 2003-01-22
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Series Справедливая Эми Amy Gray 1999-09-19
Кино Женские тайны Detective Kathy Faber 1999-10-28
Кино The Suburbans Grace 1999-10-29
Кино Your Friends & Neighbors Mary 1998-02-04
Кино Nevada Chrysty 1997-03-31
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Lesser Prophets Annie 1997-11-28
Кино Страх Laura Walker 1996-04-12
Кино Дневной свет Madelyne Thompson 1996-12-06
Кино Bye Bye Love Susan 1995-03-16
Кино Каспер Amelia Harvey 1995-05-26
Кино Heat Eady 1995-12-15
Кино Схватка Eady 1995-12-15
Series Дакмен Unknown 1994-03-05
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Series Полиция Нью-Йорка Unknown 1993-09-21
Series Middle Ages Blanche 1992-09-03
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30