Image of Jane Kaczmarek

Jane Kaczmarek

From Wikipedia, the free encyclopedia Jane Frances Kaczmarek (born December 21, 1955) is an American actress. She is best known for playing the character of Lois on the television series Malcolm in the Middle. Kaczmarek is a three-time Golden Globe and seven-time Emmy Award nominee. She lives in San Marino, California. Description above from the Wikipedia article Jane Kaczmarek, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 21, 1955 в Milwaukee, Wisconsin, USA
Кино / ТВ Кредиты:
53
Впервые появился:
на series Риск! 1964-03-30
Последний проект:
Кино Калифорнийский дорожный патруль 2017-03-23
Известный в фильмах
Poster of Американский идол: Поиск суперзвезды
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Poster of Закон и порядок
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Калифорнийский дорожный патруль Captain Jane Lindel 2017-03-23
Series Tracey Ullman in the Trailer Tales Unknown 2016
Кино Salem Rogers Dana 2015-01-15
Кино The Boat Builder Katherine 2015-11-06
Series Big Time in Hollywood, Fl Dr. Linda Moore 2015-03-25
Series Us & Them Pam 2013-09-17
Кино Lost on Purpose Ms. Liz 2013-10-04
Series Whitney Unknown 2011-09-22
Кино Reviving Ophelia Marie 2010-10-11
Series Raising the Bar Judge Trudy Kessler 2008-09-01
Series Help Me Help You Unknown 2006-09-26
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Американский идол: Поиск суперзвезды Unknown 2002-06-11
Кино Jenifer Valerie Estess 2001-10-21
Series Малкольм в центре внимания Lois 2000-01-09
Series Закон и порядок. Специальный корпус D.A. Pam James 1999-09-20
Кино Плезантвиль David's Mother 1998-09-17
Series Практика Unknown 1997-03-04
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Wildly Available Rita Goodman 1996-01-01
Кино The Chamber Dr. Anne Biddows 1996-10-11
Кино Apollo 11 Jan Armstrong 1996-11-17
Series Нас пятеро Unknown 1994-09-12
Series Monty Unknown 1994-01-11
Кино Without Warning Dr. Caroline Jaffe 1994-10-30
Series Big Wave Dave's Karen Fisher 1993-08-09
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Series Закон для всех 1990-03-27
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Кино Мертв по прибытии Gail Cornell 1988-03-18
Кино Vice Versa Robyn 1988-02-25
Кино I'll Take Manhattan Nina Stern 1987-03-01
Кино The Three Kings Dr. Paula Bolet 1987-12-17
Series I'll Take Manhattan 1987-03-01
Кино Right of the People Alicia 1986-01-13
Series Закон Лос-Анджелеса Unknown 1986-09-15
Кино The Christmas Gift Susan 1986-12-21
Кино Парень с небес Emily Barnes 1985-07-26
Series Hometown 1985-08-22
Кино Кое-что об Амелии Mrs. Hall 1984-01-09
Series Crazy like a Fox Unknown 1984-12-30
Кино Влюбленные Ann Raftis 1984-11-21
Series Пугало и миссис Кинг Unknown 1983-10-03
Кино Необычайная отвага Mrs. Wilkes 1983-12-16
Series Ремингтон Стил Unknown 1982-10-01
Series Сент-Элсвер Unknown 1982-10-26
Series Блюз Хилл-стрит Unknown 1981-01-15
Series The Paper Chase 1978-09-09
Series Риск! Unknown 1964-03-30