Image of Emile Hirsch

Emile Hirsch

Emile Davenport Hirsch (born March 13, 1985) is an American television and film actor. He began performing in the late 1990s, appearing in several television films and series, and became known as a film actor after roles in Lords of Dogtown, The Emperor's Club, The Girl Next Door, Alpha Dog, and Into the Wild. In 2008, Hirsch starred in Speed Racer and Milk. He recently participated in Summit on the Summit, an expedition to the top of Mount Kilimanjaro to raise awareness of the need for clean water in the world. Description above from the Wikipedia article Emile Hirsch, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 13, 1985 в Topanga Canyon, Kalifornien
Кино / ТВ Кредиты:
38
Впервые появился:
на movie Посторонний
Последний проект:
Кино Видели ночь 2017-03-10
Известный в фильмах
Poster of Киллер Джо
Poster of Штурмуя Вудсток
Poster of Спиди гонщик
Poster of Короли Догтауна
Фильмография
Кино Посторонний 2018
Кино Видели ночь Martin 2017-03-10
Кино Vincent N Roxxy Vincent Stewart 2016-04-18
Кино Десять тысяч святых Johnny 2015-08-14
Кино Just Jim Dean 2015-09-25
Кино Holbrook/Twain: An American Odyssey 2014-06-15
Кино Властелин разметки Lance 2013-08-09
Кино Уцелевший Danny Dietz 2013-12-24
Кино Бонни и Клайд Clyde Barrow 2013-12-08
Series Bonnie & Clyde Clyde Barrow 2013-12-08
Кино Особо опасны Spin 2012-07-06
Кино Жизнь в мотеле Frank 2012-11-16
Кино Рождённый дважды Diego 2012-09-13
Кино Фантом Sean 2011-12-22
Кино Киллер Джо Chris Smith 2011-09-10
Кино Summit on the Summit Himself 2010-03-14
Кино Штурмуя Вудсток Billy 2009-09-03
Кино Спиди гонщик Speed Racer 2008-05-09
Кино Харви Милк Cleve Jones 2008-11-26
Кино Alpha Dog Johnny Truelove 2007-01-12
Кино В диких условиях Christopher McCandless 2007-09-11
Кино Воздух, которым я дышу Tony 2007-02-07
Кино Альфа Дог Johnny Truelove 2006-01-27
Кино Короли Догтауна Jay 2005-06-03
Кино Вымышленные герои Tim Travis 2004-09-14
Кино Соседка Matthew Kidman 2004-04-09
Кино Маменькин сынок Duncan Mudge 2003-01-17
Кино The Dangerous Lives of Altar Boys Francis Doyle 2002-06-14
Кино Императорский клуб Sedgewick Bell 2002-11-22
Кино Wild Iris Lonnie Bravard 2001-01-01
Series Two of a Kind Unknown 1998-09-25
Кино Gargantua Brandon Ellway 1998-05-19
Series Завтра наступит сегодня Unknown 1996-09-28
Series Профайлер Unknown 1996-09-21
Series Притворщик Unknown 1996-09-19
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04