Image of Ben Foster

Ben Foster

Ben Foster (born October 29, 1980) is an American actor. His film roles include The Laramie Project, Liberty Heights, Get Over It, Hostage, X-Men: The Last Stand, Alpha Dog, 30 Days of Night, The Messenger, Bang Bang You're Dead and Pandorum. He received best supporting actor nominations from both the Saturn and Satellite Awards for his 2007 role in the film 3:10 to Yuma. Description above from the Wikipedia article Ben Foster (actor), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 29, 1980 в Boston - Massachusetts - USA
Кино / ТВ Кредиты:
48
Впервые появился:
на movie State Like Sleep
Последний проект:
Кино Galveston 2018-12-31
Известный в фильмах
Poster of Убей своих любимых
Poster of X-Men: The Last Stand
Poster of 11:14
Poster of Клиент всегда мертв
Фильмография
Кино State Like Sleep 2018
Кино Galveston Roy Cady 2018-12-31
Кино Hostiles Philip Wills 2017-12-22
Кино И грянул шторм Richard Livesey 2016-01-25
Кино Любой ценой Tanner Howard 2016-08-12
Кино Инферно Bertrand Zobrist 2016-10-13
Кино Варкрафт Medivh 2016-05-25
Кино Допинг Lance Armstrong 2015-09-16
Кино National Theatre Live: A Streetcar Named Desire Stanley Kowalski 2014-09-16
Кино Уцелевший Matt 'Axe' Axelson 2013-12-24
Кино В бегах Patrick Wheeler 2013-07-03
Кино Убей своих любимых William Burroughs 2013-10-04
Кино Контрабанда Sebastian Abney 2012-01-12
Кино Калейдоскоп любви Tyler 2012-07-25
Кино Неизвестная Мэрилин Himself 2012-09-12
Кино Бастион General Terry 2011-11-23
Кино Механик Steve Mckenna 2011-01-13
Кино Here Will Shepard 2011-01-21
Кино Пандорум Bower 2009-09-08
Кино Посланник Will Montgomery 2009-11-13
Кино Птицы Америки Jay 2008-10-09
Кино 30 дней ночи The Stranger 2007-10-17
Кино Alpha Dog Jake Mazursky 2007-01-12
Кино Поезд на Юму Charlie Prince 2007-09-06
Кино Альфа Дог Jake Mazursky 2006-01-27
Кино X-Men: The Last Stand Warren Worthington III / Angel 2006-05-26
Кино Люди Икс: Последняя битва Warren Worthington III / Angel 2006-05-24
Кино Заложник Mars Krupcheck 2005-03-09
Кино The Heart is Deceitful Above All Things Fleshy Boy 2004-09-15
Кино Каратель Specker Dave 2004-04-15
Кино 11:14 Eddie 2003-05-16
Кино Проект Ларами 2002-01-10
Кино Большие неприятности Matt Arnold 2002-04-05
Кино Телефонная будка Big Q 2002-09-09
Series The Dead Zone Unknown 2002-06-16
Кино Bang Bang You're Dead Trevor Adams 2002-06-07
Кино Вирус любви Berke Landers 2001-03-08
Series Клиент всегда мертв Unknown 2001-06-03
Series Бостонская школа Unknown 2000-10-23
Series Семейный закон Unknown 1999-09-20
Series Хулиганы и ботаны Unknown 1999-09-25
Кино Высоты свободы Ben Kurtzman 1999-11-17
Кино I've Been Waiting for You Charlie 1998-03-22
Кино Breakfast with Einstein Ryan 1998-05-24
Кино Подделка Travis 1996-11-15
Series Flash Forward Tucker James 1996-09-07
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Чисто английское убийство Unknown 1984-10-16