Image of Ben Browder

Ben Browder

From Wikipedia, the free encyclopedia. Robert Benedic "Ben" Browder (born December 11, 1962) is an American actor and writer, best known for his roles as John Crichton in Farscape and Cameron Mitchell in Stargate SG-1. Description above from the Wikipedia article Ben Browder, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 11, 1962 в Memphis, Tennessee, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
30
Впервые появился:
на series Она написала убийство 1984-09-30
Последний проект:
Кино Стражи Галактики. Часть 2 2017-04-19
Известный в фильмах
Poster of Доктор Кто
Poster of C.S.I.: Майами
Poster of На краю вселенной
Poster of Мелроуз Плэйс
Фильмография
Кино Стражи Галактики. Часть 2 Sovereign Admiral 2017-04-19
Series Naught for Hire Nick Naught 2016
Series Strangers Eric King 2016
Кино The Adventures of RoboRex Robert Miller 2014-06-16
Кино Всё ещё мертвы brandon 2014-10-06
Кино Bad Kids Go To Hell Max 2012-12-07
Кино Звездные врата: Ковчег Истины Cameron Mitchell 2008-03-11
Кино Звездные врата: Континуум Colonel Cameron Mitchell 2008-07-29
Series Чак Thug 2007-09-24
Series Доктор Кто Isaac 2005-03-26
Кино Галактическая война John Crichton 2004-01-01
Кино Идеальный убийца Sam Moss 2004-11-06
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Лига справедливости Bat Lash 2001-11-17
Series На краю вселенной John Crichton 1999-03-19
Кино Countdown: The Sky's on Fire Racer 1999-07-15
Кино Nevada Shelby 1997-03-31
Кино Bad to the Bone Brent Rohrbach 1997-10-19
Series Звездные врата: ЗВ-1 Cameron Mitchell 1997-07-27
Кино Steel Chariots D.J. Tucker 1997-09-23
Кино Big Dreams & Broken Hearts: The Dottie West Story Al Winters 1995-01-22
Series Аллея грома Marcus 1994-03-09
Series Нас пятеро Unknown 1994-09-12
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Grace Under Fire Unknown 1993-09-29
Series The Boys of Twilight Tyler Clare 1992-02-29
Series Мелроуз Плэйс Unknown 1992-07-08
Кино Secrets Bill Warwick 1992-04-06
Кино Daughters of Privilege Randy 1991-03-17
Series Она написала убийство Unknown 1984-09-30