Image of Patrick Wilson

Patrick Wilson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Patrick Joseph Wilson (born July 3, 1973) is an American actor and singer. Wilson has spent years singing lead roles in major Broadway musicals, beginning in 1996. In 2003, he appeared in the HBO mini-series Angels in America. Wilson has appeared in more than 18 feature films, including The Alamo (2004 film), The Phantom of the Opera (2004 film) with Emmy Rossum and Gerard Butler, 2006's Little Children (opposite Kate Winslet), the 2009 film of Watchmen, the 2010 film The A-Team, and 2011 film The Ledge, among others. He has been nominated for several acting awards (see below: Filmography)


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 3, 1973 в Norfolk - Virginia - USA
Кино / ТВ Кредиты:
48
Впервые появился:
на series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13
Последний проект:
Кино Аквамен 2018-12-19
Известный в фильмах
Poster of Заклятие
Poster of Астрал
Poster of Watchmen
Poster of Хранители
Фильмография
Кино Аквамен Orm Marius / Ocean Master 2018-12-19
Кино Бэтмен против Супермена: На заре справедливости POTUS (voice) 2016-03-23
Кино Заклятие 2: Полтергейст в Энфильде Ed Warren 2016-05-13
Кино Основатель Rollie Smith 2016-11-24
Кино Человек на Кэррион-роуд Wallace 2016-12-16
Кино Ловушка Walter Stackhouse 2016-12-16
Кино Север ада Don Champagne 2015-03-13
Кино Молния Sam Ellis 2015-08-28
Кино Костяной томагавк Arthur O'Dwyer 2015-10-23
Кино Zipper Sam Ellis 2015-08-28
Series Фарго Lou Solverson 2014-04-15
Кино Космическая станция 76 Captain Glenn 2014-09-19
Кино Джек Стронг David Forden, CIA agent 2014-02-07
Кино Биг Стон Гэп Jack MacChesney 2014-10-09
Кино Убьём жену Уорда David 2014-12-23
Кино Драйвер на ночь Stretch 2014-10-14
Кино Заклятие Ed Warren 2013-07-18
Кино Астрал: Глава 2 Josh Lambert 2013-09-12
Series Девочки Joshua 2012-04-15
Кино Прометей Shaw's Father 2012-05-30
Кино Цена страсти Joe Harris 2011-05-06
Series Одарённый Michael Holt 2011-09-23
Кино Бедная богатая девочка Buddy Slade 2011-12-16
Кино Доброе утро Adam Bennett 2010-01-12
Кино Все к лучшему Barry Munday 2010-03-13
Кино Астрал Josh Lambert 2010-09-13
Кино Больше, чем друг Roland 2010-05-11
Кино Команда «А» Lynch 2010-06-10
Кино Watchmen - The Ultimate Cut 2009-03-06
Кино Хранители Dan Dreiberg / Nite Owl II 2009-03-05
Кино Watchmen Dan Dreiberg / Nite Owl 2009-03-06
Кино Жизнь в полёте Will 2008-09-12
Кино Добро пожаловать в Лэйквью! Chris Mattson 2008-09-19
Кино Пассажиры Eric 2008-09-26
Кино Одноклассники Brian Callahan 2007-04-30
Кино Brothers Three: An American Gothic Peter 2007-01-01
Кино Вечер Harris Arden 2007-06-09
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Кино Как малые дети Brad Adamson 2006-10-06
Кино Бегом с ножницами Michael Shephard 2006-10-27
Кино Леденец Jeff Kohlver 2005-01-14
Кино Форт Аламо William Travis 2004-04-07
Кино Призрак оперы Raoul, Vicomte de Chagny 2004-12-08
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Ангелы в Америке Joe Pitt 2003-12-07
Series Angels in America Joe Pitt 2003-12-07
Кино Больше, чем жизнь Removal Man #1 1998-09-04
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13