Image of Katey Sagal

Katey Sagal

Katey Sagal (born January 19, 1954) is a multiple Golden Globe nominated American actress and singer-songwriter, best known for portraying Peggy Bundy on Married... with Children. She is known for her roles as Cate S. Hennessy on 8 Simple Rules, Turanga Leela on Futurama, Gemma Teller Morrow on Sons of Anarchy, and Helen Norwood on LOST.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jan 19, 1954 в Hollywood, California, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
46
Впервые появился:
на series Коломбо 1971-09-15
Последний проект:
Кино Пазманский дьявол 2016-11-04
Известный в фильмах
Poster of Идеальный голос 2
Poster of Говорящая с призраками
Poster of Остаться в живых
Poster of Шоу 70−х
Фильмография
Кино Пазманский дьявол Louise Pazienza 2016-11-04
Кино Идеальный голос 2 Katherine Junk 2015-05-07
Series Палач-Бастард Annora of the Alders 2015-09-15
Series От A до Z Narrator 2014-10-02
Кино There's Always Woodstock Lee Ann 2014-11-14
Кино Comedy Central Roast of Roseanne Herself 2012-08-12
Кино Дом вдребезги Mom 2009-12-12
Кино Футурама: В дикую зелёную даль Turanga Leela (voice) 2009-02-23
Кино Джек и бобовый стебель Jack's Mother 2009-11-06
Кино Футурама: Большой куш Бендера Turanga Leela (voice) 2008-03-05
Series Eli Stone Marci Klein 2008-01-31
Series Сыны анархии Gemma Teller Morrow 2008-09-03
Кино Футурама: Зверь с миллиардом спин Turanga Leela (voice) 2008-06-30
Кино Футурама: Игра Бендера Turanga Leela (voice) 2008-11-03
Series The Winner Lydia Berko 2007-03-04
Кино I'm Reed Fish Maureen 2007-06-01
Кино Campus Confidential Naomi Jacobs 2005-08-21
Кино Three Wise Guys Shirley Crown 2005-11-30
Series Говорящая с призраками Francie Lewis 2005-09-23
Series Остаться в живых Helen Norwood 2004-09-22
Кино When Angels Come to Town Jo 2004-11-28
Series Юристы Бостона Barbara Little 2004-10-03
Series Шоу Эллен ДеДженерес Herself 2003-09-08
Series 8 Simple Rules Cate Hennessy 2002-09-17
Series Imagine That Barb Thompson 2002-01-08
Series Good Day Live Herself 2001-09-17
Кино Dropping Out Wendy 2000-01-01
Series Tucker Claire Wennick 2000-10-02
Series C.S.I. Место преступления Annabelle Fundt / Natasha Steele 2000-10-06
Кино God's New Plan Ellen Young 1999-02-16
Series Футурама Leela (voice) 1999-03-28
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Herself 1999-03-30
Кино Smart House PAT 1999-06-26
Кино Chance of a Lifetime Irene Dunbar 1998-03-29
Series Шоу 70−х Edna Hyde 1998-08-23
Series Взгляд Herself 1997-08-11
Series Recess Flo Spinelli (voice) 1997-09-13
Series Space Cases Ma (voice) 1996-03-02
Series E! Правдивая голливудская история Herself 1996-03-29
Series Дакмен Duckman's Mother (voice) 1994-03-05
Series Байки из склепа Ms. Kilbasser 1989-06-10
Кино The Good Mother Ursula 1988-11-04
Series Женаты и с детьми Peggy Bundy 1987-04-05
Series Mary Jo Tucker 1985-12-11
Series Коломбо Secretary 1971-09-15
Кино The Failing of Raymond Girl Patient 1971-09-27