Image of Anson Mount

Anson Mount

From Wikipedia, the free encyclopedia. Anson Adams Mount IV (born February 25, 1973) is an American actor who has appeared in both movies and television shows. Mount has also played Jim Steele on the short-lived NBC series Conviction and appeared in the independent movie Tully with Julianne Nicholson, as the title character Tully Coates, a playboy whose ways are changed when he meets Ella Smalley (Nicholson), a friend of his brother. Mount is from the small town of White Bluff, Tennessee. His father, Anson Adams Mount II, was one of the original contributing editors to Playboy magazine, and his mother was a professional golfer. Mount attended Dickson County Senior High School in Dickson, Tennessee, The University of the South and Columbia University.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 25, 1973 в White Bluff - Tennessee - USA
Кино / ТВ Кредиты:
35
Впервые появился:
на series Закон и порядок 1990-09-13
Последний проект:
Кино Мой парень – киллер 2016-02-29
Известный в фильмах
Poster of Провинциалка
Poster of Подальше от тебя
Poster of Остаться в живых
Poster of Тайны Смолвиля
Фильмография
Кино Мой парень – киллер Richard Cartigan 2016-02-29
Кино Видения David Maddox 2015-08-28
Кино Воздушный маршал Jack Hammond 2014-01-26
Кино Фальсификатор Tommy Keegan 2014-09-10
Кино Превосходство Sobecki 2014-06-12
Кино All the Boys Love Mandy Lane Garth 2013-09-06
Кино Защитник Alex Rosen 2012-04-16
Кино Кодовое имя "Джеронимо" Cherry 2012-11-04
Кино Провинциалка Nick 2011-09-10
Кино Соломенные псы Coach Milkens 2011-09-16
Series Ад на колeсах Cullen Bohannan 2011-11-06
Кино Горящие пальмы Tom 2010-04-23
Кино Прошлой ночью в Нью-Йорке Andy 2010-05-11
Кино Cook County Bump 2009-03-26
Series Кукольный дом Unknown 2009-02-13
Кино Все парни любят Мэнди Лейн Garth 2008-02-15
Кино The Warrior Class Alec Brno 2008-01-04
Кино The Two Mr. Kissels Robert Kissel 2008-11-15
Series Conviction 2006-03-03
Кино Hood of Horror Tex Jr 2006-06-27
Кино Подальше от тебя Todd 2005-10-07
Series The Mountain Will Carver 2004-09-22
Series The Mountain 2004-09-22
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Кино Hokus Fokus 2004-10-01
Series Остаться в живых Unknown 2004-09-22
Series Line of Fire 2003-12-02
Кино Перекрестки Ben 2002-02-15
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Кино Tully Tully Coates Jr. 2000-01-01
Кино Городские легенды 2: Последний отрезок Toby Belcher 2000-09-19
Series Третья смена Unknown 1999-09-23
Series Элли МакБил Unknown 1997-09-08
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13