Image of Chris Carmack

Chris Carmack

From Wikipedia, the free encyclopedia. James Christopher "Chris" Carmack (born December 22, 1980) is an American actor and former fashion model. Description above from the Wikipedia article Chris Carmack, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 22, 1980 в Washington, D.C., United States
Кино / ТВ Кредиты:
25
Впервые появился:
на series Тайны Смолвиля 2001-10-16
Последний проект:
Кино The Dust Storm 2016-12-13
Известный в фильмах
Poster of Морская полиция: Спецотдел
Poster of О.С. – Одинокие сердца
Poster of C.S.I.: Майами
Poster of Тайны Смолвиля
Фильмография
Кино The Dust Storm David 2016-12-13
Кино Dark Power Durant 2013-07-09
Кино Альфа и Омега 2: Приключения праздничного воя Garth (voice) 2013-10-08
Кино A Christmas Wedding Date Chad 2012-12-02
Series Нэшвилл Will Lexington 2012-10-10
Кино All About Christmas Eve Aiden 2012-12-09
Кино Челюсти 3D Dennis Crim 2011-09-02
Кино Deadly Honeymoon Trevor Forrest 2010-04-25
Кино Альфа и Омега: Клыкастая братва Garth 2010-09-17
Кино Бизнес ради любви Liam 2010-07-20
Кино Эффект бабочки 3: Откровения Sam Reide 2009-01-09
Кино H2O Extreme Austin 2009-04-01
Кино Добро пожаловать в рай! 2: Риф Sebastion 2009-04-21
Series До смерти красива Unknown 2009-07-12
Кино Девушка из пригорода Jed 2007-04-27
Series Beach Girls 2005-07-31
Кино Любовь на острове Jason Masters 2005-11-01
Series Related Unknown 2005-10-05
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series Отчаянные домохозяйки Unknown 2004-10-03
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Series О.С. – Одинокие сердца Luke Ward 2003-08-05
Series Морская полиция: Спецотдел Unknown 2003-09-23
Series C.S.I.: Майами Unknown 2002-09-23
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16