Image of Harold Perrineau

Harold Perrineau

Harold Perrineau (born August 7, 1963) is an American actor known for the roles of Michael Dawson in  the U.S. television series Lost, Link in The Matrix films and games, Augustus Hill in the American  television series Oz, and Mercutio in Baz Luhrmann's Romeo + Juliet. He recently starred in ABC's  comedy-drama television series The Unusuals, playing NYPD homicide detective Leo Banks. Description above from the Wikipedia article Harold Perrineau, licensed under CC-BY-SA, full list of  contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 7, 1963 в Brooklyn - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
54
Впервые появился:
на movie I'm Not Here
Последний проект:
Кино The Best Man Wedding 2016-04-15
Известный в фильмах
Poster of Цель номер один
Poster of Голодный кролик атакует
Poster of Остаться в живых
Poster of Тюрьма «ОZ»
Фильмография
Кино Taking the Edge Off 2018
Кино I'm Not Here Santana 2018
Series Lost: Missing Pieces Unknown 2016
Кино The Best Man Wedding Murch 2016-04-15
Series Growing Up Fisher Fred 2014-02-23
Series Нация Z Mark Hammond 2014-09-12
Series Константин Manny 2014-10-24
Кино Саботаж Jackson 2014-03-28
Кино Сексуальный злой гений Marvin Coolidge 2013-04-09
Кино Свидетель на свадьбе 2 Julian Murch 2013-11-15
Кино Стукач Jeffery Steele 2013-02-21
Кино Транзит Losada 2012-01-02
Series Georgia Michael 2012-09-17
Кино Цель номер один Jack 2012-12-19
Кино Голодный кролик атакует Jimmy 2011-09-02
Кино 30 дней ночи: Темные дни Todd 2010-10-04
Кино Смертельное оскорбление Dixon 2010-02-14
Кино Case 219 Franklyn Bonner 2010-04-01
Series Необычный детектив Detective Leo Banks 2009-04-08
Кино Ball Don't Lie Jimmy 2008-06-05
Кино Your Name Here Rich 2008-06-13
Кино Ночные сады Orlando 2008-11-21
Кино Преступник Lt. Jackson 2008-07-17
Кино 28 недель спустя Flynn 2007-04-26
Series Остаться в живых Michael Dawson 2004-09-22
Series Lost Michael Dawson 2004-09-22
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Мертвые, как я Unknown 2003-06-27
Кино Матрица: Революция Link 2003-11-05
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Матрица: Перезагрузка Link 2003-05-15
Кино On_Line Moe Curly 2002-02-28
Кино A Day in Black and White 2001-08-31
Кино Prison Song Uncle Cee 2001-04-27
Кино Woman on Top Monica Jones 2000-09-22
Series C.S.I. Место преступления Unknown 2000-10-06
Series Закон и порядок. Специальный корпус Brian Traymor 1999-09-20
Кино The Best Man Julian Murch 1999-10-22
Кино Где ты, Лулу? Bobby Perez 1998-09-06
Кино The Tempest Ariel 1998-12-13
Series Тюрьма «ОZ» Augustus Hill 1997-07-12
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино На грани Stephen 1997-09-06
Кино Кровь и вино Henry 1996-10-03
Кино Ромео + Джульетта Mercutio 1996-10-31
Кино Флирт Men's Room Man #1 1995-09-14
Series Новости Нью-Йорка 1995-09-28
Кино Дым Thomas 'Rashid' Cole 1995-06-09
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Кино Король Нью-Йорка 1990-07-18
Series Шоу Косби Unknown 1984-09-20
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11