Image of Philip Baker Hall

Philip Baker Hall

From Wikipedia, the free encyclopedia. Philip Baker Hall (born September 10, 1931) is an American actor. Description above from the Wikipedia article Philip Baker Hall, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 10, 1931 в Toledo, Ohio, USA
Кино / ТВ Кредиты:
102
Впервые появился:
на movie Забриски Пойнт 1970-02-09
Последний проект:
Кино Человек человеку 2017-07-28
Известный в фильмах
Poster of Жизнь прекрасна
Poster of Американская семейка
Poster of Догвилль
Poster of Ночи в стиле буги
Фильмография
Кино Человек человеку Jimmy 2017-07-28
Кино Showing Up Himself 2014-02-25
Кино Altman 2014-08-01
Кино Сердце вдребезги Granddad 2014-09-26
Кино Clear History McKenzie 2013-08-10
Кино Завершить историю McKenzie 2013-08-10
Кино Плохие слова Dr. Bowman 2013-09-06
Кино Нарушая правила Herb Gold 2012-03-09
Кино И пес пожрал пса Old Man 2012-06-22
Кино Люди как мы Ike Rafferty 2012-06-29
Кино The Chicago 8 Judge Julius Hoffman 2011-06-04
Кино Жизнь прекрасна Alan 2011-09-30
Кино Пингвины мистера Поппера Franklin 2011-06-17
Кино Все самое лучшее Malvern Bump 2010-12-03
Кино Зажги этим летом! Coach Byrnes 2009-02-20
Кино Жилец Captain Smith 2009-01-14
Series Американская семейка Unknown 2009-09-23
Кино Убей меня Roman Krzeminski 2007-02-09
Кино Зодиак Sherwood Morrill 2007-03-02
Кино Час пик 3 Capt. William Diel 2007-08-08
Series Большая любовь Unknown 2006-03-12
Series The Loop 2006-03-15
Кино Лохматый папа Lance Strictland 2006-03-09
Кино Телевизор Vernon Maxwell 2006-04-28
Series Ясновидец Irving Parker 2006-07-07
Кино Ужас Амитивилля Father Callaway 2005-04-15
Кино Матадор Mr. Randy 2005-05-12
Series Юристы Бостона Unknown 2004-10-03
Кино Крутая компания Eugene Kalb 2004-12-29
Кино Догвилль Tom Edison Senior 2003-05-19
Кино Брюс Всемогущий Jack Baylor 2003-05-23
Кино Die, Mommie, Die! Sol Sussman 2003-10-31
Кино Path to War 2002-01-01
Кино A Gentleman's Game Charlie Logan 2002-01-01
Кино Цена страха Defense Secretary Becker 2002-05-31
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Без следа Unknown 2002-09-26
Series Любовь вдовца Unknown 2002-09-16
Series Night Visions Unknown 2001-07-12
Series Pasadena 2001-09-28
Series Baby Blues Unknown 2000-07-28
Кино Lost Souls Father James 2000-10-13
Кино Правила боя Gen. H. Lawrence Hodges 2000-04-07
Series Умерь свой энтузиазм Unknown 2000-10-15
Кино The Contender Oscar Billings 2000-10-13
Кино Jackie Bouvier Kennedy Onassis Aristotle Onassis 2000-11-04
Кино Свой человек Don Hewitt 1999-10-28
Кино Implicated Mr. Sawyer 1999-01-01
Кино Let The Devil Wear Black Sol Hirsch 1999-01-01
Series Западное крыло Unknown 1999-09-22
Кино Магнолия Jimmy Gator 1999-12-08
Кино Талантливый мистер Рипли Alvin MacCarron 1999-12-25
Кино Cradle Will Rock Gray Mathers 1999-12-10
Кино Witness to the Mob Toddo Aurello 1998-05-10
Кино Sour Grapes Mr. Bell 1998-01-01
Кино Шоу Трумана Network Executive 1998-06-04
Кино Час пик Captain Diel 1998-09-18
Кино Психо Sheriff Chambers 1998-12-04
Кино Враг государства Attorney Mark Silverberg (uncredited) 1998-11-20
Кино Поцелуй Иуды Pobby Malavero 1998-09-16
Series Практика Unknown 1997-03-04
Кино Самолет президента U.S. Attorney General Ward 1997-07-25
Кино Ночи в стиле буги Floyd Gondoli 1997-09-11
Series Michael Hayes William Vaughn 1997-09-15
Кино Роковая восьмерка Sydney Brown 1996-02-28
Кино The Little Death Detective Snyder 1996-01-01
Кино Eye for an Eye Sidney Hughes 1996-01-12
Series Тысячелетие Unknown 1996-10-25
Series Life's Work Unknown 1996-09-17
Кино Hit Me Lenny Ish 1996-09-09
Кино Поцелуй смерти Big Junior Brown 1995-04-21
Кино Roswell Roswell General 1994-07-31
Series Надежда Чикаго Unknown 1994-09-18
Кино Without Warning Dr. Kurt Lowden 1994-10-30
Кино Cigarettes & Coffee 1993-08-03
Кино Провод под током Senator Thyme 1992-09-03
Кино Blue Desert Joe 1991-07-11
Кино Скажи что-нибудь IRS Boss 1989-04-14
Кино How I Got Into College Dean Patterson 1989-05-19
Series Сайнфелд Unknown 1989-07-05
Кино Успеть до полуночи Sidney 1988-07-20
Series Mariah 1987-04-01
Кино Three O'Clock High Detective Mulvahill 1987-10-09
Кино The Spirit Sevrin 1987-07-31
Series Мэтлок Unknown 1986-03-03
Кино Secret Honor Richard Nixon 1984-09-15
Series Полиция Майами: Отдел нравов Unknown 1984-09-16
Кино The Night The Bridge Fell Down Warren Meech 1983-02-28
Series Hardcastle and McCormick Unknown 1983-09-18
Series Ти.Дж. Хукер Unknown 1982-03-13
Series Кегни и Лейси Unknown 1982-03-25
Series Семейные узы Unknown 1982-09-22
Кино This House Possessed Clerk 1981-02-06
Series Фэлкон Крест Unknown 1981-12-04
Кино The Last Reunion Mike Sills 1980-01-01
Series The Fitzpatricks Unknown 1977-09-05
Кино Kill Me If You Can Phillips 1977-09-25
Series Медэксперт Куинси Unknown 1976-10-03
Кино Mayday at 40,000 Feet! Reporter 1976-11-12
Series Good Times Unknown 1974-02-08
Series Чёртова служба в госпитале МЭШ Unknown 1972-09-17
Кино Забриски Пойнт Diner Owner (uncredited) 1970-02-09