Image of Natascha McElhone

Natascha McElhone

Natascha McElhone (born 14 December 1969) is an English actress of stage, screen and television, best known for her roles in Ronin, The Truman Show and Solaris. McElhone also plays a leading role in the Showtime series Californication.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 14, 1969 в Surrey, England, UK
Кино / ТВ Кредиты:
41
Впервые появился:
на series The Ruth Rendell Mysteries 1987-08-02
Последний проект:
Series Последний кандидат 2016-09-21
Известный в фильмах
Poster of Ромео и Джульетта
Poster of Блудливая Калифорния
Poster of The Company
Poster of Прожить жизнь с Пикассо
Фильмография
Series Последний кандидат Jessica Kirkman 2016-09-21
Series Revelations Sister Josepha Montafiore 2016
Series Святые и чужие Elizabeth Hopkins 2015-11-22
Кино The Sea Connie Grace 2014-04-18
Кино Believe Erica Gallagher 2013-09-27
Кино Ромео и Джульетта Lady Capulet 2013-09-12
Кино Thorne: Sleepyhead Anne Coburn 2010-10-01
Кино The Kid Gloria 2010-04-22
Кино Castlevania Lords of Shadow Marie Belmont 2010-10-05
Series Thorne Anne Coburn 2010-10-10
Кино Тайна Мунакра Loveday 2008-09-06
Кино Blessed Lou 2008-10-24
Series Контора Elizabet 2007-08-05
Кино The Company Elizabet Nemeth 2007-08-05
Series Californication Karen 2007-08-13
Series Блудливая Калифорния Karen 2007-08-13
Кино Полный облом Penelope Wood 2006-12-01
Кино Revelations Sister Josepha Montafiore 2005-04-13
Кино Guy X Sgt. Irene Teal 2005-06-06
Кино Дамы в лиловом 2004-06-14
Кино The Other Boleyn Girl Mary Boleyn 2003-03-28
Кино City of Ghosts Sophie 2002-01-01
Кино Солярис Rheya 2002-11-27
Кино Убей меня нежно Deborah 2002-05-10
Кино Лорел Каньон Sara 2002-05-18
Кино Страх.сом Terry Huston 2002-08-09
Кино Тщетные усилия любви Rosaline 2000-03-31
Кино Contaminated Man Holly Anderson 2000-12-17
Кино Mrs Dalloway Young Clarissa 1998-02-20
Кино Шоу Трумана Lauren / Sylvia 1998-06-04
Кино What Rats Won't Do Kate 1998-07-01
Кино Ронин Deirdre 1998-09-25
Кино Собственность дьявола Megan Doherty 1997-03-12
Кино Миссис Дэллоуэй Young Clarissa 1997-09-01
Кино Karaoke Angie 1996-04-28
Кино Прожить жизнь с Пикассо Françoise Gilot 1996-09-04
Series Cadfael Unknown 1994-05-29
Кино A Breed Of Heroes 1994-09-04
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Красиво жить не запретишь Unknown 1992-11-12
Series The Ruth Rendell Mysteries Unknown 1987-08-02