Image of Angela Kinsey

Angela Kinsey

From Wikipedia, the free encyclopedia. Angela Kinsey (born June 25, 1971) is an American actress. She currently appears as the uptight accountant Angela Martin on the hit NBC television series The Office. Description above from the Wikipedia article Angela Kinsey, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 25, 1971 в Lafayette, Louisiana, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
22
Впервые появился:
на series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13
Последний проект:
Кино Andover 2019
Известный в фильмах
Poster of Полумагия
Poster of All-Stars
Poster of Офис
Poster of Дефективный детектив
Фильмография
Кино Andover Helen 2019
Кино Полумагия 2018-02-23
Кино Slash 1st Countess 2016-03-13
Кино Хот-Бот Candy Huffington 2016-03-01
Кино Swing State Susan Davis 2016-08-01
Series Haters Back Off Bethany 2016-10-14
Кино Потрахаться в Америке Lisa 2016-09-26
Series Your Family or Mine Claire 2015-04-08
Series The Hotwives of Orlando Crystal Simmons 2014-07-15
Кино All-Stars Debbie Shipman 2014-10-15
Кино Удар молнии Counselor 2012-04-20
Кино Threat Level Midnight: The Movie (A Michael Scott Joint) Bachelorette #3 2011-02-17
Кино Месть пушистых Felder 2010-04-02
Series Free Radio Unknown 2008-02-03
Кино Лицензия на брак Judith 2007-07-04
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Series Офис Angela Martin 2005-03-24
Кино Career Suicide Tammy 2004-01-25
Series Всё о нас Unknown 2003-09-16
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series Царь горы Unknown 1997-01-12
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13