Image of Sophia Bush

Sophia Bush

From Wikipedia, the free encyclopedia. Sophia Anna Bush (born July 8, 1982) is an American actress, director and spokesperson. She currently stars in the CW television series One Tree Hill where she portrays Brooke Davis.[2] Bush is additionally known for her film portrayals in the 2007 remake The Hitcher, John Tucker Must Die and The Narrows. Description above from the Wikipedia article Sophia Bush, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.  


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 8, 1982 в Pasadena, California, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
17
Впервые появился:
на series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли 1983-04-04
Последний проект:
Series Полиция Чикаго 2014-01-08
Известный в фильмах
Poster of Столик на троих
Poster of Холм одного дерева
Poster of Части тела
Poster of Закон и порядок. Специальный корпус
Фильмография
Series Полиция Чикаго Erin Lindsay 2014-01-08
Series Partners 2012-09-24
Series Чикаго в огне Erin Lindsay 2012-10-10
Кино Как выйти замуж за миллиардера Chloe 2011-02-02
Кино Столик на троих Mary 2009-01-01
Кино The Narrows Kathy Popovich 2008-09-08
Кино Попутчик Grace Andrews 2007-01-19
Кино Остаться в живых October 2006-03-24
Кино Сдохни, Джон Такер! Beth McIntyre 2006-07-27
Кино Суперкросс Zoe Lang 2005-08-16
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Холм одного дерева Brooke Davis 2003-09-23
Series Части тела Unknown 2003-07-22
Series Закон и порядок. Специальный корпус Detective Erin Lindsay 1999-09-20
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04