Image of Emilio Estevez

Emilio Estevez

From Wikipedia, the free encyclopedia Emilio Estévez (born May 12, 1962) is an American actor, film director, and writer. He started his career as an actor and is well-known for being a member of the acting Brat Pack of the 1980s, starring in The Breakfast Club and St. Elmo's Fire. He is also known for Repo Man, The Mighty Ducks and its sequels, Maximum Overdrive, Bobby (which he also wrote and directed), and his performances in Western films such as Young Guns and its sequel. One of his first appearances was as "Two-Bit" in The Outsiders. Description above from the Wikipedia article Emilio Estevez, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 12, 1962 в New York City, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
48
Впервые появился:
на movie Пустоши 1973-10-15
Последний проект:
Кино The Public 2018-01-31
Известный в фильмах
Poster of The Public
Poster of 2,5 человека
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Late Last Night
Фильмография
Кино The Public 2018-01-31
Кино Рождественское приключение Margaret Knowhow (voice) 2012-01-01
Кино Dear Dracula Mirroe (voice) 2012-10-16
Кино Путь Daniel 2010-09-10
Series Шоу «Один» Unknown 2006-08-14
Кино Бобби Tim Fallon 2006-09-05
Кино Артур и минипуты Ferryman (english voice) 2006-12-13
Кино The L.A. Riot Spectacular Officer Powell 2005-04-25
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series 2,5 человека Unknown 2003-09-22
Кино Rated X Jim Mitchell 2000-01-01
Кино Sand 2000-01-02
Кино Late Last Night Dan 1999-06-20
Кино Dollar for the Dead Cowboy 1998-01-01
Series Волшебный мир Дисней Gordon Bombay 1997-09-28
Кино Миссия невыполнима Jack Harmen 1996-05-22
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Могучие утята 3 Gordon Bombay 1996-10-04
Кино The War at Home Jeremy Collier 1996-11-20
Series Одинокий парень Unknown 1995-09-21
Кино Могучие утята 2 Coach Gordon Bombay 1994-03-25
Кино Слежка 2: Снова в засаде Det. Bill Reimers 1993-07-22
Кино Заряженное оружие Sgt. Jack Colt 1993-02-04
Кино Ночь страшного суда Frank Wyatt 1993-10-15
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Корпорация «Бессмертие» Alex Furlong 1992-01-17
Кино Могучие утята Gordon Bombay 1992-10-02
Кино Молодые Стрелки 2 William H. 'Billy the Kid' Bonney 1990-08-01
Кино Мужчины за работой James St. James 1990-08-24
Кино Nightbreaker Dr. Alexander Brown - Past 1989-03-08
Кино Never on Tuesday Tow Truck Driver (uncredited) 1989-04-13
Кино Молодые стрелки William H. 'Billy the Kid' Bonney 1988-08-12
Кино Слежка Det. Bill Reimers 1987-08-05
Кино Максимальное ускорение Bill Robinson 1986-07-25
Кино Wisdom John Wisdom 1986-12-31
Кино Клуб «Завтрак» Andrew "Andy" Clark 1985-02-15
Кино That was Then... This is Now Mark Jennings 1985-11-08
Кино Огни святого Эльма Kirby Keger 1985-06-20
Кино Конфискатор Otto Maddox 1984-02-20
Кино Изгои Keith 'Two-Bit' Mathews 1983-03-25
Кино Кошмары J.J. Cooney (segment "Bishop of Battle") 1983-09-02
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Making the Grade Dwayne 1982-04-05
Кино Tex Johnny Collins 1982-07-30
Кино In the Custody of Strangers Danny Caldwell 1982-05-26
Series CBS News Sunday Morning Unknown 1979-01-28
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Кино Пустоши Boy Under Lamppost 1973-10-15