Image of Jack McBrayer

Jack McBrayer

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jack McBrayer (born May 27, 1973 height 5' 10½" (1,79 m)) is an American actor and comedian. He gained national exposure for his characters on "Late Night with Conan O'Brien". He is best known for portraying Kenneth Parcell on the television series 30 Rock, a role for which he received an Emmy nomination in 2009. Description above from the Wikipedia article Jack McBrayer, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
May 27, 1973 в Macon - Georgia - USA
Кино / ТВ Кредиты:
35
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie 2016-02-10
Известный в фильмах
Poster of Муви 43
Poster of Ральф
Poster of Замедленное развитие
Poster of Симпсоны
Фильмография
Кино Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie Der Scutt 2016-02-10
Series The Jack and Triumph Show Jack McBrayer 2015-02-20
Кино Bad Night Motel Clerk 2015-07-21
Кино Crash Test Himself 2015-08-18
Кино Рождены для друг друга Oliver 2014-06-27
Кино The Nobodies Postal Lackey 2014-09-01
Кино Lennon or McCartney Himself (archive footage) 2014-12-12
Кино Кутис Tracy 2014-10-10
Кино Муви 43 Brian (segment "iBabe") 2013-01-01
Кино Саванна Sir Graham 2013-04-25
Series С приветом по планетам Unknown 2013-09-13
Кино С кем переспать?!! Hillcrest Pool Manager 2013-07-24
Кино Миллион для чайников Joe 2012-09-08
Кино Тысяча слов Starbucks' Barista 2012-03-07
Кино Ральф Fix-It Felix (voice) 2012-11-01
Series Джейк и пираты Нетландии pirate mummy (voice) 2011-02-14
Кино Despicable Me Carnival Barker / Tourist Dad 2010-07-09
Кино Гадкий я Carnival Barker / Tourist Dad (voice) 2010-07-08
Кино Кошки против собак: Месть Китти Галор Chuck 2010-07-30
Кино Кунг-фу Панда: Праздничный выпуск Wo Hop 2010-11-26
Series The Tonight Show with Conan O'Brien Unknown 2009-06-01
Кино В пролёте Darald 2008-04-17
Кино Взлеты и падения: История Дьюи Кокса DJ 2007-12-21
Series Студия 30 Kenneth Parcell 2006-10-11
Кино Рики Бобби: Король дороги Glenn 2006-08-04
Кино Blackballed: The Bobby Dukes Story Stuart Applebaum 2004-01-01
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Замедленное развитие Unknown 2003-11-02
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series Завтра наступит сегодня Unknown 1996-09-28
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Сегодня Unknown 1952-01-14