Image of Rob Huebel

Rob Huebel

From Wikipedia, the free encyclopedia. Rob Huebel (born June 4, 1969) is an American actor, comedian and writer best known for his sketch comedy work on the MTV series Human Giant. He currently co-stars on the Adult Swim series Childrens Hospital and on the FOX sitcom Traffic Light.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jun 4, 1969 в Alexandria - Virginia - USA
Кино / ТВ Кредиты:
45
Впервые появился:
на series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13
Последний проект:
Series Family Album 2018
Известный в фильмах
Poster of Агенты «Щ.И.Т.»
Poster of Чего ждать, когда ждёшь ребёнка
Poster of Офис
Poster of Американский папаша
Фильмография
Series Family Album Steven 2018
Кино Спасатели Малибу Captain Thorpe 2017-05-12
Кино Дом Officer Chandler 2017-06-29
Series McEnroe 2016
Series The Station Unknown 2016
Кино Miss Stevens Walter 2016-03-12
Кино Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie Le Club Boss 2016-02-10
Кино Киану Spencer 2016-04-21
Кино Ночные совы Peter 2015-03-15
Кино Особо опасна Mr. Marcus 2015-04-30
Кино Crash Test Himself 2015-08-18
Series Жаркое американское лето: Первый день лагеря Professor Newman's rival 2015-07-31
Кино A Better You Coach 2014-11-10
Кино Добро пожаловать в джунгли Phil 2013-04-27
Кино It's Not You, It's Me Detective Archer 2013-03-10
Кино Адское дитя Mickey 2013-09-06
Series Агенты «Щ.И.Т.» Lloyd Rathman 2013-09-24
Series Super Fun Night Peter Crane 2013-10-02
Кино Чего ждать, когда ждёшь ребёнка Gabe 2012-05-17
Кино Ищу друга на конец света Jeremy 2012-06-22
Кино What to Expect When You're Expecting Gabe 2012-05-18
Кино Липучка Rex Newbauer 2011-08-19
Кино Потомки Mark Mitchell 2011-09-09
Кино Копы в глубоком запасе Officer Watts 2010-08-06
Кино Жизнь, как она есть Ted 2010-10-02
Кино Гадкий я Anchorman (voice) 2010-07-08
Кино Безумные Миньоны: День выбора профессии Announcer 2010-12-13
Кино Гадкий Я: Мини-фильмы. Миньоны Announcer (voice) 2010-12-15
Кино Люблю тебя, чувак Tevin Downey 2009-03-20
Series Парки и зоны отдыха Harvey Spielyorm 2009-04-09
Series Американская семейка Unknown 2009-09-23
Series Gary Unmarried Unknown 2008-09-24
Series Childrens Hospital Dr. Owen Maestro 2008-12-08
Кино Аллея славы Jerry Lowry 2007-02-21
Кино Super High Me Himself 2007-10-13
Series Human Giant 2007-04-05
Series Студия 30 Unknown 2006-10-11
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Series Офис Unknown 2005-03-24
Кино Blackballed: The Bobby Dukes Story Sam Brown 2004-01-01
Series Best Week Ever Unknown 2004-01-23
Series Рино 911 Resort Salesman #2 2003-07-23
Series Умерь свой энтузиазм Unknown 2000-10-15
Series Critics' Choice Movie Awards Himself - Host 1996-01-10
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13