Image of Rae Dawn Chong

Rae Dawn Chong

From Wikipedia, the free encyclopedia Rae Dawn Chong (born February 28, 1961) is a Canadian-American actress. Description above from the Wikipedia article Rae Dawn Chong, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 28, 1961 в Edmonton, AB Canada
Кино / ТВ Кредиты:
58
Впервые появился:
на movie Top of the Hill 1980-02-06
Последний проект:
Кино Knock 'em Dead 2014-06-01
Известный в фильмах
Poster of Goodbye America
Poster of Mask of Death
Poster of Мелроуз Плэйс
Poster of Beat Street
Фильмография
Кино Knock 'em Dead Jenny 2014-06-01
Кино Дрожь Detective Burdine 2012-04-21
Кино Pegasus Vs. Chimera Mayda 2012-09-15
Кино Джефф, живущий дома Carol 2011-09-13
Кино Сайрус Vivian 2010-10-01
Кино Constellation Jenita 2007-02-01
Кино Deadly Skies Madison Taylor 2007-05-26
Кино Max Havoc: Ring of Fire Sister Caroline 2006-07-28
Series Charity Jam 2005-01-01
Series Open Access Unknown 2004-02-01
Series Такая Рэйвен Unknown 2003-01-17
Series Wild Card Sophie Mason 2003-08-02
Кино Dangerous Attraction Ann Rich 2000-05-30
Series Mysterious Ways Dr. Peggy Fowler 2000-07-24
Кино Cosas que olvidé recordar Mary 1999-06-10
Series Справедливая Эми Unknown 1999-09-19
Кино Valentine's Day Sally 1998-01-01
Кино Highball Rae Dawn Chong 1997-01-01
Кино Goodbye America Special Agent Danzig 1997-01-06
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Starlight 1996-01-01
Кино Mask of Death Cassandra Turner 1996-05-25
Кино Small Time The Woman 1996-11-11
Series За гранью возможного Unknown 1995-03-26
Кино Убежище Rose Orwetto 1995-03-03
Кино Power of Attorney Joan Armstrong 1995-08-01
Кино Плачущий убийца Det. Forge 1995-04-23
Кино The Break Jennifer Irons 1995-09-01
Кино Boca J.J. 1994-09-16
Кино Boulevard Ola 1994-12-28
Кино Вечеринка в Беверли Хиллз M.J. 1993-03-12
Кино Time Runner Karen Donaldson 1993-03-17
Кино Father & Son: Dangerous Relations Yvonne 1993-04-19
Series Мелроуз Плэйс Unknown 1992-07-08
Кино Prison Stories: Women on the Inside Rhonda 1991-01-26
Кино The Borrower Diana Pierce 1991-01-01
Кино Denial Julie 1990-01-31
Кино Сказки с темной стороны Carola (segment "Lover's Vow") 1990-05-03
Кино Amazon Paola 1990-12-14
Кино Far Out Man Herself 1990-05-11
Кино Curiosity Kills 1990-06-27
Кино Walking After Midnight 1988-01-01
Кино Running Out of Luck Slave Girl 1987-02-02
Кино The Squeeze Rachel Dobs 1987-07-10
Кино Директор Hilary Orozco 1987-09-18
Кино Свой в доску Sarah Walker 1986-10-24
Кино Badge of the Assassin Christine Horn 1985-01-04
Кино Американские молнии Sarah 1985-08-16
Кино Коммандос Cindy 1985-10-03
Кино Цветы лиловые полей Squeak 1985-12-18
Кино City Limits Yogi 1984-01-01
Кино Beat Street Tracy Carlson 1984-06-08
Кино Choose Me Pearl Antoine 1984-08-29
Кино Fear City Leila 1984-07-18
Series Автостопщик Unknown 1983-11-01
Series Сент-Элсвер Unknown 1982-10-26
Кино Борьба за огонь Ika 1981-12-15
Кино Top of the Hill Rita 1980-02-06