Image of Laura Linney

Laura Linney

Laura Leggett Linney (born February 5, 1964) is an American actress of film, television, and theatre. Linney has won three Emmy Awards, two Golden Globes, and a Screen Actors Guild Award. She has been nominated for the Academy Award three times and once for the BAFTA Award. She has also been nominated three times for a Tony Award for Best Performance by a Leading Actress in a Play. She received a Golden Globe award for her role in The Big C. Description above from the Wikipedia article Laura Linney, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 5, 1964 в New York City - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
69
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино Под покровом ночи 2016-11-04
Известный в фильмах
Poster of Пятая власть
Poster of Секретная служба Санта-Клауса
Poster of John Adams
Poster of Измена
Фильмография
Кино Черепашки-ниндзя 2 Chief Vincent 2016-06-01
Кино Гений Louise Saunders 2016-06-10
Кино Чудо на Гудзоне Lorraine Sullenberger 2016-09-07
Кино Под покровом ночи Anne Sutton 2016-11-04
Кино Мистер Холмс Mrs. Munro 2015-06-19
Кино Letters to Jackie: Remembering President Kennedy Narrator (voice) 2013-06-19
Кино Утром Doctor Goodman 2013-09-27
Кино Пятая власть Sarah Shaw 2013-10-11
Кино Детали Lila 2012-11-02
Кино Гайд-парк на Гудзоне Daisy 2012-12-07
Кино Sympathy for Delicious Nina Hogue 2011-04-29
Кино Секретная служба Санта-Клауса North Pole Computer (voice) 2011-02-22
Series The Big C Cathy Jamison 2010-08-16
Кино Город финального назначения Caroline Gund 2009-03-21
Кино The Other Man Lisa 2009-05-27
Кино John Adams Abigail Adams 2008-03-16
Series John Adams Abigail Adams 2008-03-16
Series John Adams Abigail Adams 2008-03-16
Кино Другой мужчина Lisa 2008-12-25
Кино Дикари Wendy Savage 2007-01-19
Кино Измена Kate Burroughs 2007-02-12
Кино Дневники няни Mrs. X 2007-08-24
Кино Уроки вождения Laura Marshall 2006-04-30
Кино The Hottest State Jesse 2006-09-02
Кино Jindabyne Claire 2006-07-20
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Кино Человек Года Eleanor Green 2006-10-09
Кино Шесть демонов Эмили Роуз Erin Bruner 2005-09-09
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Кино Кальмар и кит Joan Berkman 2005-10-05
Кино Доктор Кинси Clara McMillen 2004-09-04
Кино P.S. Louise Harrington 2004-10-15
Кино Жизнь Дэвида Гейла Constance Hallaway 2003-02-21
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Реальная любовь Sarah 2003-09-07
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Таинственная река Annabeth Markum 2003-10-07
Кино Человек-мотылёк Connie Mills 2002-01-25
Кино Проект Ларами Sherry Johnson 2002-01-10
Series RI:SE Unknown 2002-04-29
Кино Wild Iris Iris Bravard 2001-01-01
Кино Further Tales of the City Mary Ann Singleton 2001-05-06
Series Further Tales of the City Mary Ann Singleton 2001-05-06
Кино Running Mates Lauren Hartman 2000-08-13
Кино The House of Mirth Bertha Dorset 2000-09-23
Кино You Can Count on Me Samantha Prescott 2000-11-17
Кино Maze Callie 2000-10-10
Кино Lush Rachel Van Dyke 1999-01-01
Кино Love Letters Melissa Gardner Cobb 1999-05-12
Кино Шоу Трумана Meryl Burbank / Hannah Gill 1998-06-04
Series More Tales of the City Mary Ann Singleton 1998-06-07
Кино Абсолютная власть Kate Whitney 1997-02-14
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Первобытный страх Janet Venable 1996-04-03
Кино Конго Dr. Karen Ross 1995-06-09
Series Tales of the City Mary Ann Singleton 1994-01-10
Кино Поворот судьбы Nancy Lambert Newland 1994-09-02
Кино Дэйв Randi 1993-05-07
Кино Blind Spot Phoebe 1993-05-02
Кино Class of '61 Lily Magraw 1993-04-12
Кино Tales of the City 1993-05-08
Кино Выбор игры School Teacher 1993-08-13
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Масло Лоренцо Young Teacher 1992-12-30
Series Закон и порядок Unknown 1990-09-13
Series American Masters Zelda Fitzgerald 1986-06-23
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18