Image of Eva Longoria

Eva Longoria

From Wikipedia, the free encyclopedia. Eva Jacqueline Longoria(born March 15, 1975)is an American actress, best known for portraying Gabrielle Solis on the ABC television series Desperate Housewives. Longoria received a nomination for the 2006 Golden Globe Award for Best Actress in a Comedy Series for her performance on Desperate Housewives. Longoria first became famous on television in the soap opera The Young and the Restless. She became nationally recognized in the 2000s after appearing in several high-profile advertising campaigns and numerous men's magazines, reaching #14 in the FHM "Sexiest Women 2008" poll, and having appeared on the cover of various international women's magazines including Vogue, Marie Claire and Harper's Bazaar. Description above from the Wikipedia article  Eva Longoria Parker, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 15, 1975 в Corpus Christi, Texas, USA
Кино / ТВ Кредиты:
44
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Золотой глобус» 1944-01-20
Последний проект:
Кино Lowriders 2017-04-28
Известный в фильмах
Poster of Foodfight!
Poster of Секретная служба Санта-Клауса
Poster of George Lopez
Poster of E! Правдивая голливудская история
Фильмография
Кино Lowriders Gloria 2017-04-28
Кино Un cuento de circo & a love song Angela 2016-01-01
Кино A Path Appears Herself 2015-01-26
Кино Любой день Jolene 2015-03-27
Кино Видения Eileen 2015-08-28
Series Теленовелла Ana Sofia Calderon 2015-12-07
Кино The Latin Explosion: A New America Herself 2015-11-16
Кино Фронтера Paulina 2014-07-31
Кино За кадром... Herself 2013-08-09
Кино Сумасшедший вид любви Marion 2013-05-31
Кино Out of the Blue Diana 2013-10-01
Кино Битва за свободу Tulita 2012-06-01
Кино Foodfight! Lady X 2012-06-15
Кино Бэйтаун вне закона Celeste 2012-08-27
Кино Правда Mia Francis 2012-11-29
Кино Секретная служба Санта-Клауса Chief De Silva (voice) 2011-02-22
Кино The Latino List Herself 2011-09-29
Кино Нет мужчин – нет проблем Rosalba 2011-06-29
Series Live from Studio Five Unknown 2009-09-14
Кино Невеста с того света Kate 2008-02-01
Кино Низшее образование Rebecca Seabrook (as Eva Longoria Parker) 2008-10-10
Кино Охранник Jill Marin 2006-04-19
Series Отчёт Колбера Herself 2005-10-17
Кино Крутые времена Sylvia 2005-09-11
Series Отчаянные домохозяйки Gabrielle Solis 2004-10-03
Кино Carlita's Secret Carlita/Lexus 2004-01-01
Кино Только мертвые знают Jeanie 2004-10-24
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Прочная сеть Detective Gloria Duran 2003-02-01
Series Punk'd Unknown 2003-03-17
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series George Lopez Unknown 2002-03-27
Series ALMA Awards Unknown 1998-06-04
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Series Беверли-Хиллз 90210 Unknown 1990-10-04
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Молодые и дерзкие Isabella Braña 1973-08-10
Series Главный госпиталь Brenda Barrett Lookalike 1963-04-01
Series Церемония вручения премии «Золотой глобус» Unknown 1944-01-20