Image of Joan Cusack

Joan Cusack

From Wikipedia, the free encyclopedia. Joan Mary Cusack (born October 11, 1962, height 5' 9" (1,75 m)) is an American film, stage and television actress. A well-respected comedic character actor, she has twice been nominated for the Academy Award for Best Supporting Actress for her roles in the movies Working Girl and In & Out and is a three-time winner of the American Comedy Award as "Funniest Supporting Actress in a Motion Picture." Cusack was a cast member of the sketch comedy TV show Saturday Night Live in 1985-86. She was born the second of five children, and is the sister of fellow actor, John Cusack.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 11, 1962 в New York City - New York - USA
Кино / ТВ Кредиты:
72
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Кино The Christmas Train 2017-11-25
Известный в фильмах
Poster of Секретная служба Санта-Клауса
Poster of Toy Story 3
Poster of Цыплёнок цыпа
Poster of Toy Story 2
Фильмография
Кино The Christmas Train Agnes 2017-11-25
Кино Дочь и мать её Barb 2017-05-03
Кино Unicorn Store 2017-09-11
Series Local Flavor with Joan Cusack Unknown 2016
Кино Поп-звезда: Не переставай, не останавливайся Tilly 2016-06-03
Кино Конец тура Patty 2015-07-31
Кино The Kitchen Sink None 2015-09-17
Кино Хватай и беги Peg Parker 2015-10-30
Кино Welcome to Me Dawn Hurley 2014-09-05
Кино История игрушек, забытая временем Jessie (voice) 2014-12-02
Кино Веселозавр Рекс Jessie 2012-09-14
Кино Хорошо быть тихоней Dr. Burton 2012-09-20
Кино Тайна красной планеты Mom (voice) 2011-03-09
Series Бесстыдники Sheila Jackson 2011-01-09
Кино Секретная служба Санта-Клауса Lead Elf #2 (voice) 2011-02-22
Кино Красная Шапка против зла Verushka the Witch (voice) 2011-04-29
Кино Самозванец Jessie 2011-11-23
Кино Гавайские каникулы Jessie (voice) 2011-06-16
Кино История игрушек: Большой побег Jessie the Yodeling Cowgirl (voice) 2010-06-16
Кино Toy Story 3 Jessie 2010-06-18
Кино Toys in the Attic Madam Curie 2009-04-04
Кино The Face Is Familiar 2009-06-08
Кино Шопоголик Jane Bloomwood 2009-02-05
Кино Мой ангел-хранитель Judge De Salvo 2009-06-26
Кино Acceptance 2009-08-22
Кино Игра по-крупному Marsha Dillon 2008-04-28
Кино Кит Киттредж: Загадка американской девочки Aunt Millie 2008-07-02
Series Wayside 2007-03-16
Кино Дитя с Марса Liz 2007-11-02
Кино Положись на друзей Franny 2006-09-07
Кино Принцесса Льда Joan Carlyle 2005-03-17
Кино Цыплёнок цыпа Abby Mallard (voice) 2005-11-04
Series Peep and the Big Wide World Unknown 2004-04-12
Кино Модная мамочка Jenny Portman 2004-05-27
Кино Школа рока Rosalie Mullins 2003-10-03
Кино Луни Тюнз: Снова в деле Mother 2003-11-14
Series Макс и Руби 2002-05-03
Кино It's a Very Merry Muppet Christmas Movie Rachel Bitterman 2002-11-29
Series What About Joan? Joan Gallagher 2001-03-27
Кино Там, где сердце Ruth Meyers 2000-04-27
Кино Высшая верность Liz 2000-03-17
Кино Сбежавшая невеста Peggy Flemming 1999-07-30
Кино Дорога на Арлингтон Cheryl Lang 1999-03-19
Кино История игрушек 2 Jessie the Yodeling Cowgirl (voice) 1999-10-30
Кино Toy Story 2 Jessie the Yodeling Cowgirl 1999-11-24
Кино Cradle Will Rock Hazel Huffman 1999-12-10
Кино Убийство в Гросс-Пойнте Marcella 1997-04-11
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино A Smile Like Yours Nancy Tellen 1997-08-27
Кино Вход и выход Emily Montgomery 1997-09-10
Кино Двое – это слишком Gloria 1996-02-14
Кино Господин Ошибка Inga Gunther 1996-02-16
Кино Девять месяцев Gail Dwyer 1995-07-12
Кино Corrina, Corrina Jonesy 1994-08-12
Кино Ценности семейки Аддамс Debbie Jellinsky 1993-11-19
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Игрушки Alsatia Zevo 1992-12-18
Кино Герой Evelyn Laplante 1992-10-02
Кино The Cabinet of Dr. Ramirez 1991-12-04
Кино Под голубыми небесами Hannah Stubbs 1990-08-17
Кино Men Don't Leave Jody 1990-02-02
Кино Скажи что-нибудь Constance Dobler 1989-04-14
Кино Stars & Bars Irene Stein 1988-03-18
Кино Деловая женщина Cyn 1988-12-20
Кино Замужем за мафией Rose 1988-08-19
Кино The Allnighter Gina 1987-05-01
Кино Теленовости Blair Litton 1987-12-16
Кино Шестнадцать свечей Geek Girl #1 1984-05-04
Кино Grandview, U.S.A. Mary Maine 1984-08-03
Кино Мой телохранитель Shelley 1980-07-11
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18