Image of Craig T. Nelson

Craig T. Nelson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Craig Theodore Nelson (born April 4, 1944) is an American actor. He is probably best known for his Emmy-winning role as Hayden Fox on the TV series Coach. He also starred in The Incredibles in 2004 as Mr. Incredible. Description above from the Wikipedia article Craig T. Nelson, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 4, 1944 в Spokane, Washington, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
62
Впервые появился:
на series Шоу Мэри Тайлер Мур 1970-09-19
Последний проект:
Кино Золото 2016-12-22
Известный в фильмах
Poster of Суперсемейка
Poster of CSI: Место преступления Нью-Йорк
Poster of Дефективный детектив
Poster of Ангелы Чарли
Фильмография
Series Newton's Apple 2016
Series Drug Wars: The Camarena Story Harley Steinmetz 2016
Кино Золото Kenny Wells 2016-12-22
Кино Крепись! Martin 2015-03-26
Кино Сёрфер души Dr. David Rovinsky 2011-04-08
Series Родители Zeek Braverman 2010-03-02
Кино В компании мужчин Conal Doherty 2010-10-21
Кино Предложение Joe Paxton 2009-06-01
Кино Against Time Cole 2007-06-12
Кино Лезвия славы: Звездуны на льду Coach 2007-03-30
Кино Mr. Incredible and Pals 'Real' Mr. Incredible 2005-03-15
Series Меня зовут Эрл Unknown 2005-09-20
Кино Привет семье! Kelly Stone 2005-12-14
Series CSI: Место преступления Нью-Йорк Unknown 2004-09-21
Кино Суперсемейка Bob Parr / Mr. Incredible (voice) 2004-11-05
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Series The Agency Unknown 2001-09-27
Кино Dirty Pictures Sheriff Simon Leis 2000-05-27
Кино Черепа Litten Mandrake 2000-03-31
Series Восточный парк Chief Jack Mannion 2000-10-07
Кино Тварь Питера Бенчли Dr Simon Chase 1998-05-17
Кино Адвокат дьявола Alexander Cullen 1997-10-17
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Кино Если бы эти стены могли говорить Jim Harris 1996-10-13
Кино Призраки Миссисипи Ed Peters 1996-12-20
Кино The Lies Boys Tell Larry 1994-12-18
Series The Fire Next Time Drew Morgan 1993-04-18
Кино The Fire Next Time Drew Morgan 1993-04-20
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино The Josephine Baker Story Walter Winchell 1991-03-16
Кино Red Riding Hood 1989-01-01
Series Coach Coach Hayden Fox 1989-02-28
Кино Тернер и Хуч Howard Hyde 1989-07-28
Кино Murderers Among Us: The Simon Wiesenthal Story 1989-04-22
Кино Troop Beverly Hills Freddy Nefler 1989-03-22
Кино Боевик Джексон Peter Dellaplane 1988-02-12
Кино Ich und Er Peter Aramis 1988-09-14
Кино Alex: The Life of a Child Frank Deford 1986-04-23
Кино Полтергейст 2: Обратная сторона Steve Freeling 1986-05-23
Кино Tales of the Third Dimension Dad (Visions Of Sugar Plums) 1984-04-01
Кино Поля смерти Major Reeves, Military Attache 1984-11-02
Series Call to Glory Colonel Raynor Sarnac 1984-08-13
Кино Man, Woman and Child Bernie Ackerman 1983-04-01
Кино Уик-энд Остермана Bernard Osterman 1983-10-14
Кино Все верные ходы Nickerson 1983-10-21
Кино Силквуд Winston 1983-12-14
Series Chicago Story Kenneth A. Dutton 1982-03-01
Кино Полтергейст Steve Freeling 1982-06-04
Series Private Benjamin Col. Hogan 1981-04-06
Кино Murder in Texas Jack Ramsey 1981-05-03
Кино Там, где бродит бизон Cop on Stand 1980-04-25
Кино Буйно помешанные Deputy Ward Wilson 1980-12-12
Кино The Promise of Love Major Landau 1980-11-11
Кино Правосудие для всех Frank Bowers 1979-10-19
Series WKRP in Cincinnati Unknown 1978-09-18
Series Ангелы Чарли Unknown 1976-03-21
Series Как был завоёван Запад Unknown 1976-01-19
Series Чудо-женщина Unknown 1975-11-07
Кино Флэш Гордон The Monster (voice) 1974-07-30
Кино Scream Blacula Scream Sarge 1973-06-27
Кино The Return of Count Yorga Sgt. O'Connor 1971-08-18
Series Шоу Мэри Тайлер Мур Unknown 1970-09-19