Image of Taylor Kitsch

Taylor Kitsch

Taylor Kitsch is a Canadian actor and model best known for his portrayal of football player Tim Riggins on the NBC series "Friday Night Lights". He was in many movies including the supernatural film "The Covenant", the X-Men spin-off "X-Men Origins: Wolverine", the Disney film "John Carter", the war film "Lone Survivor" and HBO's lgbt drama "The Normal Heart". In November 2014, he was cast in the second season of HBO's popular anthology crime series "True Detective". 


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Apr 8, 1981 в Kelowna, British Columbia, Canada
Кино / ТВ Кредиты:
20
Впервые появился:
на series Godiva's 2005-03-16
Последний проект:
Кино The Death & Life of John F. Donovan 2018-01-18
Известный в фильмах
Poster of Обыкновенное сердце
Poster of Морской бой
Poster of Джон Картер
Poster of Люди Икс: Начало. Росомаха
Фильмография
Кино Waco David Koresh 2018-01-01
Кино The Death & Life of John F. Donovan 2018-01-18
Кино Наемник Ghost 2017-09-14
Кино Обыкновенное сердце Bruce Niles 2014-05-25
Series Настоящий детектив Paul Woodrugh 2014-01-12
Кино Большая афера Dr. Lewis 2014-05-30
Кино Lennon or McCartney Himself (archive footage) 2014-12-12
Кино Уцелевший Mike Murphy 2013-12-24
Кино Джон Картер John Carter 2012-03-07
Кино Морской бой Lieutenant Alex Hopper 2012-04-11
Кино Особо опасны Chon 2012-07-06
Кино Клуб безбашенных Kevin Carter 2010-09-15
Кино Люди Икс: Начало. Росомаха Remy LeBeau / The Gambit 2009-04-28
Кино X-Men Origins: Wolverine Remy LeBeau 2009-05-01
Кино Gospel Hill Joel Herrod 2008-02-09
Series Kyle XY Male Camper 2006-06-26
Series Огни ночной пятницы Tim Riggins 2006-10-03
Кино Сдохни, Джон Такер! Justin 2006-07-27
Кино Сделка с дьяволом Pogue Parry 2006-09-08
Series Godiva's Colm 2005-03-16