Image of Richard Kind

Richard Kind

From Wikipedia, the free encyclopedia. Richard John Kind (born November 22, 1956) is an American actor known for his roles in the sitcoms Mad About You (as Dr. Mark Devanow) and Spin City (as Paul Thomas Lassiter).


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 22, 1956 в North Trenton - New Jersey - USA
Кино / ТВ Кредиты:
97
Впервые появился:
на movie Andover
Последний проект:
Кино The Lennon Report 2016-10-07
Известный в фильмах
Poster of Серьёзный человек
Poster of Черная метка
Poster of Тачки
Poster of 2,5 человека
Фильмография
Кино Andover Harold 2018
Кино The Lennon Report Dr. Stephan G. Lynn 2016-10-07
Кино Jacqueline Argentine Private Investigator 2016-01-26
Series Heidi 4 Paws Unknown 2016
Кино Чувство справедливости ASA Frank (rumored) 2016-07-29
Кино Detours Sam Jacobson 2016-04-20
Кино Misery Loves Comedy Himself 2015-01-23
Кино Головоломка Bing Bong (voice) 2015-06-09
Кино Chu and Blossom Fred 2014-01-31
Кино Свой ребёнок Jacob 2014-06-06
Кино Этим утром в Нью-Йорке Bix 2014-05-23
Кино Махни крылом Michka (voice) 2014-11-06
Series Готэм Mayor Aubrey James 2014-09-22
Кино All-Stars Richard Kline 2014-10-15
Кино Поездка Boss 2014-11-08
Кино One Night Stand 2013-02-01
Series Везунчик Paul Daly 2013-02-26
Кино Dealin' with Idiots 2013-07-12
Series Luck 2012-01-29
Кино The Understudy Ian 2012-03-16
Кино Divorce Invitation George Mason 2012-11-14
Кино Санта Лапус 2: Санта лапушки Eddy (voice) 2012-11-20
Кино Операция «Арго» Max Klein 2012-10-11
Series Орлиное сердце Unknown 2011-02-03
Кино Тачки 2 Van (voice) 2011-06-11
Кино История игрушек: Большой побег Bookworm (voice) 2010-06-16
Кино Потустороннее Christos 2010-10-15
Кино В поисках Санта Лапуса Eddy (voice) 2010-10-12
Кино Рождественская пятерка Eddy the Elf Dog 2009-11-19
Кино Гении Newkin 2009-02-01
Series Пингвины из Мадагаскара Roger 2009-04-10
Кино Серьёзный человек Uncle Arthur 2009-10-02
Series Воздействие Unknown 2008-12-07
Кино The Neighbor Wilder 2008-11-28
Кино Штука Andy Andrews 2007-06-07
Кино Hermie & Friends: Milo the Mantis Who Wouldn't Pray Milo 2007-02-10
Кино Большой Стэн Mal 2007-06-06
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Кино Посетитель Jacob 2007-09-07
Кино Пески забвения Ira 2007-07-28
Кино Большое путешествие Larry (voice) 2006-03-06
Кино Spymate Dr. Robert Farley 2006-01-24
Кино Тачки Van (voice) 2006-06-08
Series Ясновидец Hugo Rainer 2006-07-07
Кино Победитель Hobo Andy / Maitre D' 2006-09-15
Кино На ваш суд Marketing Person 2006-11-22
Кино Raising Flagg Bill Reed 2006-11-10
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Series Unscripted Unknown 2005-01-09
Series Hi-Jinks Unknown 2005-08-02
Кино The Big Empty Talk Show Host 2005-07-01
Series E-Ring Unknown 2005-09-21
Series Head Cases 2005-09-14
Кино Dog Gone Love Doug 2004-01-01
Series Звездные врата: Атлантида Unknown 2004-07-15
Кино Tom & Jerry - The Ultimate Classic Collection 1 2004-12-10
Кино Элвис покинул здание Burning Elvis 2004-08-27
Кино Станционный смотритель Louis Tiboni 2003-01-26
Series Oliver Beene Unknown 2003-03-09
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Shrink Rap Herb 2003-07-30
Series Сваха Unknown 2003-09-26
Series 2,5 человека Unknown 2003-09-22
Кино Никто не знает ничего 2003-10-01
Кино Братья Санта Клаусы Roy (voice) 2002-07-12
Series Ким Пять-с-плюсом Unknown 2002-06-07
Series Still Standing Unknown 2002-09-30
Кино Признания опасного человека Casting Executive Man 2002-12-30
Series Oswald 2001-08-08
Series Женская бригада Unknown 2001-01-07
Series Закон и порядок. Преступное намерение Unknown 2001-09-30
Series Клиника Unknown 2001-10-02
Series Reba Unknown 2001-10-05
Series Зажигай со Стивенсами Unknown 2000-06-17
Series Girlfriends Unknown 2000-09-11
Series Умерь свой энтузиазм Unknown 2000-10-15
Кино Our Friend, Martin Mr. Willis (voice) 1999-01-12
Series Закон и порядок. Специальный корпус Jonas Dworkin 1999-09-20
Кино Приключения Флика Molt (voice) 1998-11-25
Кино Cold Around the Heart Attorney Nabbish 1997-11-07
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Крученый город Paul Lassiter 1996-09-17
Series Space: Above and Beyond Unknown 1995-09-22
Series A Whole New Ballgame 1995-01-09
Series Blue Skies 1994-09-12
Кино Clifford Julien Daniels 1994-04-01
Series Няня Unknown 1993-11-03
Кино Quest of the Delta Knights Wamthool 1993-10-01
Series Без ума от тебя Unknown 1992-09-23
Кино Том и Джерри: Мотор! Tom 1992-10-01
Series The Commish Unknown 1991-09-28
Кино Убийство по - американски Lou Alonzo 1991-12-01
Series The Carol Burnett Show 1991-11-01
Series Carol & Company 1990-03-01
Series Unsub 1989-02-03
Кино Vice Versa Floyd 1988-02-25
Series Mr. Belvedere Unknown 1985-03-15