Image of Clémence Poésy

Clémence Poésy

Clémence Poésy is a French actress and model. Since starting on the stage as a child, Poésy had dramatic education, and has been active on both film and television since 1999, including some English-language productions. Outside of her home country, she is perhaps best known for playing Fleur Delacour in Harry Potter and the Goblet of Fire and Chloë in In Bruges.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 30, 1982 в Châtenay-Malabry, Hauts-de-Seine, France
Кино / ТВ Кредиты:
33
Впервые появился:
на movie Olgas Sommer 2002-06-01
Последний проект:
Кино Final Portrait 2017-08-03
Известный в фильмах
Poster of Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Poster of Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 2
Poster of Jeanne Captive
Poster of 127 часов
Фильмография
Кино Final Portrait Caroline 2017-08-03
Series Revelations E.C. 2016
Кино Le grand jeu Laura Haydon 2015-10-15
Кино G.H.B. The New York's Girl 2014-11-12
Кино Karaoke! 2013-04-03
Series Туннель Élise Wassermann 2013-10-16
Кино Последняя любовь мистера Моргана Pauline Laubie 2013-08-22
Series Birdsong Isabelle Azaire 2012-01-22
Кино Birdsong Isabelle Azaire 2012-04-24
Кино The Capsule 2012-08-03
Кино The Hollow Crown: Richard II Queen Isabella 2012-06-30
Кино Jeanne Captive Jeanne d'Arc 2011-05-13
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 2 Fleur Delacour 2011-07-07
Кино Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 Fleur Delacour 2011-07-15
Кино Свадебный торт Bérengère 2010-03-10
Кино Колыбельная для Пи Pi 2010-10-11
Кино Гарри Поттер и Дары смерти: Часть 1 Fleur Delacour 2010-10-17
Кино 127 часов Rana 2010-11-05
Кино Бессердечный Tia 2009-11-21
Кино Залечь на дно в Брюгге Chloë Villette 2008-02-08
Кино La troisième partie du monde Emma 2008-06-18
Кино War and Peace Natascha Rostova 2007-10-19
Series Сплетница Eva Coupeau 2007-09-19
Кино Sans moi Lise 2007-10-10
Series War and Peace 2007-10-21
Кино Бандиты в масках Julie 2007-10-31
Кино Les Amants du Flore Lumi 2006-01-26
Кино Le grand Meaulnes Yvonne de Galais 2006-10-04
Кино Гарри Поттер и Кубок огня Fleur Delacour 2005-11-05
Кино Заговор против короны Mary, Queen of Scots 2004-03-14
Series Gunpowder, Treason & Plot Mary, Queen of Scots 2004-03-14
Кино Семейка Роуз Magali Rozes 2003-04-02
Кино Olgas Sommer Olga 2002-06-01