Image of Amy Sedaris

Amy Sedaris

Amy Louise Sedaris is an American actress, author, and comedian. She is known for playing the character Jerri Blank in the Comedy Central television series Strangers with Candy. Sedaris regularly collaborates with her older brother, humorist and author David Sedaris.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Mar 29, 1961 в Endicott, New York, U.S.
Кино / ТВ Кредиты:
50
Впервые появился:
на series Улица Сезам 1969-11-10
Последний проект:
Кино Ghost Team 2016-07-21
Известный в фильмах
Poster of Повар на колесах
Poster of Кот в сапогах
Poster of Отчёт Колбера
Poster of Эльф
Фильмография
Series Exit 57 2016
Кино Ghost Team Victoria 2016-07-21
Series Kevin from Work Julia 2015-08-12
Кино Хиты Crystal 2014-01-21
Кино Повар на колесах Jen 2014-05-08
Кино Мое лето пинг-понга Aunt Peggy 2014-06-06
Кино Попрощайся со всем этим Holly 2014-12-17
Кино Monsters vs Aliens: Creature Features Susan 2014-10-01
Series Конь БоДжек Princess Carolyn 2014-08-22
Series Альфа-дом Louise Laffer 2013-04-19
Кино Пятерка супергероев Betty (voice) 2013-08-07
Series Воспитывая Хоуп Unknown 2012-09-10
Series The Drunk and On Drugs Happy Fun Time Hour 2011-07-22
Series The Heart, She Holler Hurshe 2011-11-07
Кино Кот в сапогах Jill (voice) 2011-10-28
Кино The Best and the Brightest Sue 2010-01-01
Кино Beware the Gonzo Diane Gilman 2010-04-22
Кино Без ансамбля Ms. Cameltoé 2009-05-22
Кино Космические друзья Gravity (voice) 2009-02-02
Кино Тело Дженнифер Toni Lesnicky 2009-09-18
Series Бывает и хуже Unknown 2009-09-30
Кино Так себе каникулы Condo Woman 2009-11-24
Кино Снежные ангелы Barb Petite 2008-03-07
Кино Gym Teacher: The Movie Principal Hoffman 2008-09-12
Series Andy Barker, P.I. Unknown 2007-03-15
Кино Шрэк Третий Cinderella (voice) 2007-05-17
Кино Puberty: The Movie Paulie the Penis 2007-05-11
Кино Full Grown Men Trina 2006-04-27
Series The New Adventures of Old Christine Unknown 2006-03-13
Кино Strangers with Candy Jerri Blank 2006-07-28
Series Ищейка Unknown 2005-06-13
Series Wonder Showzen Unknown 2005-03-11
Кино Колдунья Gladys Kravitz 2005-06-21
Series Американский папаша Unknown 2005-02-06
Series Меня зовут Эрл Unknown 2005-09-20
Series Отчёт Колбера Unknown 2005-10-17
Кино Цыплёнок цыпа Foxy Loxy (voice) 2005-11-04
Кино Останься Toni 2005-09-24
Series Cracking Up Unknown 2004-03-09
Кино Школа рока Mrs. Haynish 2003-10-03
Кино Эльф Deb 2003-10-09
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Кино Госпожа горничная Rachel Hoffberg 2002-12-13
Series Ed Unknown 2000-10-08
Series Strangers with Candy Jerri Blank 1999-04-07
Series Закон и порядок. Специальный корпус Unknown 1999-09-20
Кино Шесть дней, семь ночей Robin's Secretary 1998-06-12
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Улица Сезам Unknown 1969-11-10