Image of Génesis Rodríguez

Génesis Rodríguez

Génesis Rodríguez Pérez is an American actress. She is known for her roles in the Telemundo television telenovela series Prisionera, Dame Chocolate and Doña Bárbara. She also played Becky Ferrer on Days of our Lives. She has also starred in the films Man on a Ledge, Casa de Mi Padre, What to Expect When You're Expecting, and The Last Stand.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 29, 1987 в Miami, Florida, USA
Кино / ТВ Кредиты:
15
Впервые появился:
на series Секретные материалы 1993-09-10
Последний проект:
Кино Delirium 2017-12-31
Известный в фильмах
Poster of Поймай толстуху, если сможешь
Poster of Возвращение героя
Poster of На грани
Poster of Секретные материалы
Фильмография
Кино Delirium 2017-12-31
Series Dame Chocolate Unknown 2017
Series Doña Bárbara Unknown 2016
Кино Любители йоги Ms. Wicklund 2016-07-08
Кино Ночной беглец Gabrielle 2015-03-11
Кино Город героев Honey Lemon (voice) 2014-10-24
Кино Бивень Allison 2014-09-19
Кино Lennon or McCartney Herself (archive footage) 2014-12-12
Кино Поймай толстуху, если сможешь Marisol 2013-02-07
Кино Возвращение героя Agent Ellen Richards 2013-01-12
Кино Побеждая время Abigail 2013-11-29
Кино На грани Angie 2012-01-13
Кино В доме отца Sonia 2012-03-15
Кино Чего ждать, когда ждёшь ребёнка Courtney 2012-05-17
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10