Image of Fernanda Montenegro

Fernanda Montenegro

From Wikipedia, the free encyclopedia Fernanda Montenegro (born Arlete Pinheiro Esteves da Silva; October 16, 1929) is a Brazilian stage, television and film actress, mostly recognized for her leading role in Central Station, which she was nominated for the Academy Award for Best Actress, becoming the first Brazilian actor to be nominated. She is commonly revered as one of Brazil's finest actresses and referred to as "The First Lady of Brazilian Theater" and "The First Lady of Brazilian Television". Description above from the Wikipedia article Fernanda Montenegro, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 16, 1929 в Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil
Кино / ТВ Кредиты:
44
Впервые появился:
на series Церемония вручения премии «Оскар» 1953-03-18
Последний проект:
Series Esperança 2017
Известный в фильмах
Poster of A Primeira Missa
Poster of Любовь во время холеры
Poster of Tudo Bem
Poster of The Deceased
Фильмография
Series Esperança Unknown 2017
Series Guerra dos Sexos Charlotte 'Charlô' de Alcântara Pereira Barreto 2017
Series Belíssima Unknown 2017
Series Passione Unknown 2017
Series A Muralha Unknown 2016
Кино Cícero Dias, o Compadre de Picasso "Voz" de Raymonde 2016-11-03
Кино Tudo Por Amor ao Cinema 2015-06-30
Series Babilônia Teresa Petruccelli 2015-03-16
Кино Good Luck Célia 2014-05-30
Кино Childhood 2014-07-26
Кино Рио, я люблю тебя Dona Fulana (segment "Dona Fulana") 2014-09-12
Кино A Primeira Missa 2014-10-16
Кино The Time And The Wind Bibiana Terra Cambará (idosa) 2013-09-28
Кино As Aventuras de Agamenon, o Repórter Narradora (voice) 2012-01-06
Series As Brasileiras 2012-02-02
Кино Sweet Mother Picucha 2012-12-28
Кино A Dama do Estácio Zulmira 2012-05-19
Кино Caro Francis 2010-01-08
Кино Любовь во время холеры Transito Ariza 2007-10-04
Кино A Meeting with Milton Santos Narradora 2007-08-17
Кино Adolfo Celi, un uomo per due culture 2006-02-19
Кино The House of Sand Dona Maria/Áurea/Maria 2005-05-13
Кино The Other Side of the Street Regina 2004-03-12
Кино Olga Leocádia Prestes 2004-08-20
Кино Redentor Dona Isaura 2004-09-10
Series As Filhas da Mãe 2001-08-27
Кино Ауто о сострадании Compadecida 2000-09-10
Кино Twins The Mother 1999-04-30
Кино Betrayal 1998-11-01
Кино Центральный вокзал Dora 1998-11-20
Кино Four Days in September Dona Margarida 1997-05-01
Кино Veja Esta Canção 1994-09-15
Кино Fogo e Paixão Rainha do castelo 1989-04-01
Кино A Hora da Estrela Madame Carlota 1985-01-01
Кино They Don't Wear Black Tie Romana 1980-06-24
Кино Terra dos Índios 1979-05-26
Кино Tudo Bem Elvira Barata 1978-01-01
Кино Marília e Marina 1976-12-07
Кино Joanna Francesa 1973-12-30
Кино Em Família 1971-04-19
Кино Minha Namorada 1970-01-01
Кино Pecado Mortal Fernanda 1970-10-29
Кино The Deceased 1965-01-01
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18