Image of Alexis Bledel

Alexis Bledel

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Alexis Bledel (born September 16, 1981) is an American actress and fashion model. She is known for her roles as Rory Gilmore in the television series Gilmore Girls and Lena Kaligaris in The Sisterhood of the Traveling Pants and The Sisterhood of the Traveling Pants 2. Description above from the Wikipedia article Alexis Bledel, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Sep 16, 1981 в Houston, Texas, USA
Кино / ТВ Кредиты:
35
Впервые появился:
на series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13
Последний проект:
Series Рассказ служанки 2017-04-26
Известный в фильмах
Poster of Одна миллиардная доля
Poster of Remember Sunday
Poster of Город грехов
Poster of Невеста и предрассудки
Фильмография
Series Рассказ служанки Ofglen 2017-04-26
Series Gilmore Girls: A Year in the Life Rory Gilmore 2016-11-25
Кино Gilmore Girls: A Year in the Life Rory Gilmore 2016-11-25
Кино Свадьба Дженни Kitty 2015-07-31
Кино Emily & Tim Emily (Segment 2) 2015-08-29
Кино Одна миллиардная доля Sarah 2014-03-25
Кино Remember Sunday Molly 2013-04-21
Series Мотив Robin Gould 2013-02-03
Series Us & Them Stacey 2013-09-17
Кино Миллион для чайников Payton 2012-09-08
Кино Виолет и Дейзи Violet 2011-09-15
Кино Девушка входит в бар Kim 2011-03-07
Кино Hangover in L.A. Kim 2011-09-26
Кино Заговорщица Sarah Weston 2010-09-10
Кино The Kate Logan affair Kate Logan 2010-10-15
Кино Хороший парень Beth Vest 2009-04-25
Кино Школа выживания выпускников Ryden Malby 2009-08-21
Кино Джинсы-талисман 2 Lena Kaligaris 2008-08-06
Кино I'm Reed Fish kate 2007-06-01
Кино Life is Short Charlotte 2006-09-01
Кино Город грехов Becky 2005-04-01
Кино Celebrity Mix 2005-01-17
Кино Sin City Becky 2005-04-01
Кино Джинсы-талисман Lena Kaligaris 2005-06-01
Кино DysEnchanted Goldilocks 2004-01-01
Кино Невеста и предрассудки Georgina 'Georgie' Darcy 2004-02-11
Кино Бессмертные Winnie Foster 2002-10-11
Series Девочки Гилмор Rory Gilmore 2000-10-05
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Series Teen Choice Awards Herself 1999-08-12
Series TRL Unknown 1998-09-14
Кино Академия Рашмор Student 1998-09-17
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13