Image of Topher Grace

Topher Grace

From Wikipedia, the free encyclopedia. Christopher John "Topher" Grace (born July 12, 1978) is an American actor. He is best known for his portrayal of Eric Forman on the FOX sitcom That '70s Show, Eddie Brock/Venom in the Sam Raimi film Spider-Man 3, and Edwin in the 2010 film Predators. Description above from the Wikipedia article Topher Grace, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Jul 12, 1978 в New York City, New York, USA
Кино / ТВ Кредиты:
43
Впервые появился:
на movie Mississippi Requiem
Последний проект:
Кино Breakthrough 2019-04-12
Известный в фильмах
Poster of Сердце вдребезги
Poster of Spider-Man 3
Poster of Симпсоны
Poster of В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли
Фильмография
Кино Breakthrough Pastor John Noble 2019-04-12
Кино Mississippi Requiem 2019
Кино BlacKkKlansman 2018-08-22
Кино Делириум 2018-01-19
Кино Институт Роузвуд Vincent 2017-03-03
Кино Машина войны Matt Little 2017-05-26
Кино Премьера Nick 2016-06-03
Кино Ультраамериканцы Adrian Yates 2015-09-02
Кино Правда Mike Smith 2015-09-12
Кино Сбежавший жених Glavin Culpepper 2014-05-01
Кино Призвание Ben Wingate 2014-08-05
Кино Сердце вдребезги Scott 2014-09-26
Кино Интерстеллар Getty 2014-11-05
Кино Большая свадьба Jared Griffin 2013-04-25
Кино Гигантский механический человек Doug 2012-04-27
Series Великий Человек-паук Eddie Brock 2012-04-01
Кино Отвези меня домой Matt Franklin 2011-03-04
Кино Двойной агент Ben Geary 2011-10-27
Кино Слишком крут для неудачи Jim Wilkinson 2011-05-22
Кино День Святого Валентина Jason Morris 2010-02-10
Кино Хищники Edwin 2010-07-03
Кино Личное Clay (voice) (uncredited) 2009-02-06
Кино Saturday Night Live: The Best of Amy Poehler Euro (archive footage) 2009-04-18
Кино Человек-паук 3: Враг в отражении Eddie Brock / Venom 2007-05-01
Кино Spider-Man 3 Venom / Eddie Brock 2007-05-04
Series Робоцып Unknown 2005-02-20
Series Best Week Ever Unknown 2004-01-23
Кино Свидание со звездой Pete Monash 2004-01-23
Кино P.S. F. Scott Feinstadt 2004-10-15
Кино Двенадцать друзей Оушена Topher Grace (uncredited) 2004-12-09
Кино Крутая компания Carter Duryea 2004-12-29
Кино Улыбка Моны Лизы Tommy Donegal 2003-12-19
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Одиннадцать друзей Оушена Topher Grace (uncredited) 2001-12-07
Кино Траффик Seth Abrahms 2000-12-27
Series The Late Late Show with Craig Kilborn Unknown 1999-03-30
Series Шоу 70−х Eric Forman 1998-08-23
Series Царь горы Unknown 1997-01-12
Series E! Правдивая голливудская история Unknown 1996-03-29
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11