Image of Ashley Greene

Ashley Greene

From Wikipedia, the free encyclopedia. Ashley Michele Greene (born February 21, 1987) is an American actress and model, best known for playing Alice Cullen in the film adaptations of Stephenie Meyer's Twilight novels. Description above from the Wikipedia article Ashley Greene, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Feb 21, 1987 в Jacksonville, Florida, USA
Кино / ТВ Кредиты:
32
Впервые появился:
на series GMTV 1993-01-01
Последний проект:
Кино И проиграли бой 2017-02-17
Известный в фильмах
Poster of Случайные
Poster of Явление
Poster of Сумерки. Сага. Затмение
Poster of Кровь Луны
Фильмография
Кино И проиграли бой Danni Stevens 2017-02-17
Кино Shangri-La Suite Priscilla Presley 2017-01-11
Кино Импульс Theresa 2016-02-14
Кино Любители йоги 'Peg Mom 2016-07-08
Кино Лето на Статен-Айленд Krystal Manicucci 2015-06-30
Кино Случайные Violet 2014-08-07
Кино Хотел бы я быть здесь Janine 2014-01-18
Кино Моя девушка – зомби Evelyn 2014-09-04
Series Бестия Mia Rochlan 2013-04-03
Кино Клуб «CBGB» Lisa Kristal 2013-10-11
Кино Лето. Одноклассники. Любовь Ashley 2012-02-10
Кино Americana Alice Garano 2012-07-25
Кино Явление Kelly 2012-08-23
Кино Сумерки. Сага. Рассвет: Часть 2 Alice Cullen 2012-11-13
Кино Сумерки. Сага. Рассвет: Часть 1 Alice Cullen 2011-03-15
Кино Как по маслу Kaitlen Pickler 2011-09-03
Series Pan Am Amanda Mason 2011-09-25
Кино Сердце воина Brooklyn 2011-12-02
Кино Скейтлэнд Michelle Burkham 2010-01-25
Кино Свободное радио Альбемута Rhonda 2010-01-01
Кино Сумерки. Сага. Затмение Alice Cullen 2010-06-23
Кино Сумерки. Сага. Новолуние Alice Cullen 2009-03-15
Кино Психоаналитик Missy 2009-06-08
Кино Кровь Луны Summer Matthews 2009-11-02
Кино Отис Kim #4 2008-03-07
Кино Сумерки Alice Cullen 2008-11-20
Кино Мой папа псих McDonald´s Customer 2007-01-24
Series Долго и счастливо Unknown 2006-09-07
Series Акула Unknown 2006-09-21
Series Расследование Джордан Unknown 2001-09-24
Series Teen Choice Awards Herself 1999-08-12
Series GMTV Unknown 1993-01-01