Image of Guy Pearce

Guy Pearce

From Wikipedia, the free encyclopedia. Guy Edward Pearce (born 5 October 1967) is an English-born Australian actor and musician, known for his roles as Leonard Shelby in Christopher Nolan's Memento, Lieutenant Ed Exley in the film L.A. Confidential, a drag queen in the cult film The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert, Mike Young in the popular Australian television series Neighbours and King Edward VIII ("David") in the 2010 Best Picture Oscar winner The King's Speech.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 5, 1967 в Ely - Cambridgeshire - England - UK
Кино / ТВ Кредиты:
65
Впервые появился:
на movie Easter Rising
Последний проект:
Кино Чужой: Завет 2017-05-09
Известный в фильмах
Poster of Железный человек 3
Poster of Prometheus
Poster of Король говорит!
Poster of Граф Монте-Кристо
Фильмография
Кино Easter Rising Padraig Pearse 2018
Кино Thicker Ronny 2018
Кино Чужой: Завет Peter Weyland (uncredited) 2017-05-09
Кино Преисподняя The Reverend 2017-01-12
Кино Гений F. Scott Fitzgerald 2016-06-10
Кино Любовь, как спорт Trevor 2015-05-29
Кино Равные Jonas 2015-07-15
Кино Не отпускай его Dick Conigrave 2015-08-27
Кино Between a Frock and a Hard Place Himself 2015-06-18
Кино Derelict Peter Weyland 2015-06-12
Кино Ровер Eric 2014-05-18
Кино Джек Айриш: Тупик Jack Irish 2014-04-13
Кино Полной грудью Keith Reynolds 2013-01-18
Кино Железный человек 3 Aldrich Killian / The Mandarin 2013-04-18
Кино От ненависти до любви Ken 2013-09-07
Кино Прометей Peter Weyland 2012-05-30
Кино Prometheus Peter Weyland 2012-06-08
Кино Напролом Snow 2012-04-12
Кино The Furious Gods: Making Prometheus Himself 2012-10-11
Series Jack Irish Jack Irish 2012-10-14
Кино Самый пьяный округ в мире Charlie Rakes 2012-08-29
Кино Джек Айриш: Безнадежные долги Jack Irish 2012-10-23
Кино Джек Айриш: Черный прилив Jack Irish 2012-10-24
Кино Prometheus: The Weyland Files Peter Weyland 2012-10-08
Кино Mildred Pierce Monty Beragon 2011-03-27
Кино 33 Postcards Dean Randall 2011-06-09
Кино Голодный кролик атакует Simon 2011-09-02
Series Милдред Пирс Monte Beragon 2011-03-27
Кино Не бойся темноты Alex Hirst 2010-11-06
Кино Король говорит! King Edward VIII 2010-09-06
Кино По волчьим законам Nathan Leckie 2010-06-03
Кино Дорога Veteran 2009-11-25
Кино В ее шкуре Mr. Barber 2009-03-13
Кино Полет длиною в жизнь Dr Bruce Laraby 2008-06-24
Кино Повелитель бури Sgt. Matt Thompson 2008-10-10
Кино Сказки на ночь Kendall 2008-12-24
Кино Предатель Roy Clayton 2008-08-23
Кино Смертельный номер Harry Houdini 2007-09-13
Кино До первого снега Jimmy Starks 2006-05-05
Кино Я соблазнила Энди Уорхола Andy Warhol 2006-12-29
Кино Предложение Charlie Burns 2005-10-06
Кино Два брата Aidan McRory 2004-04-07
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Кино Граф Монте-Кристо Fernand Mondego 2002-01-23
Кино Слово вора Dale 2002-05-30
Кино Машина времени Alexander Hartdegen 2002-03-04
Кино Пока не разбудят нас голоса живых Dr. Sam Franks 2002-09-12
Series Friday Night with Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Series Ричард и Джуди Unknown 2001-11-26
Кино Помни Leonard 2000-10-11
Кино Правила боя Maj. Mark Biggs 2000-04-07
Кино Людоед Captain John Boyd 1999-03-16
Кино A Slipping Down Life Drumstrings Casey 1999-01-22
Кино Woundings Jimmy Compton 1998-10-08
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Кино Секреты Лос-Анджелеса Det. Lt. Edmund Jennings " Ed " Exley 1997-09-19
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино Их поменяли телами Brett 1996-09-19
Series The Man from Snowy River Rob McGregor 1994-09-23
Кино Приключения Присциллы, королевы пустыни Adam Whitely/Felicia Jollygoodfellow 1994-05-31
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13
Кино Flynn Errol Flynn 1993-05-01
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Hunting Sharp 1991-10-31
Кино Heaven Tonight Paul Dysart 1990-11-12