Image of Bradley Whitford

Bradley Whitford

Bradley Whitford (born October 10, 1959) is an American film and television actor. He is best known for his roles as Deputy White House Chief of Staff Josh Lyman on the NBC television drama The West Wing, as Danny Tripp on Studio 60 on the Sunset Strip, as Dan Stark in the Fox police buddy-comedy The Good Guys, as Red John in the CBS series The Mentalist, and as antagonist Eric Gordon in the film Billy Madison. Whitford has been nominated for three consecutive Emmy Awards from 2001-2003 for "Outstanding Supporting Actor in a Drama Series" for his role on The West Wing, winning the award in 2001. This role has also garnered him three consecutive Golden Globe Award nominations for "Best Performance by an Actor in a Supporting Role". Description above from the Wikipedia article Bradley Whitford, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 10, 1959 в Madison, Wisconsin, USA
Кино / ТВ Кредиты:
74
Впервые появился:
на movie A Happening of Monumental Proportions
Последний проект:
Кино Unicorn Store 2017-09-11
Известный в фильмах
Poster of Спасти мистера Бэнкса
Poster of Хижина в лесу
Poster of Менталист
Poster of Отчёт Колбера
Фильмография
Кино A Happening of Monumental Proportions Mr. Schneedy 2019
Кино Unicorn Store 2017-09-11
Кино Я видел свет Fred Rose 2016-02-05
Кино До самого конца Hubert Humphrey 2016-05-23
Кино Другие люди Norman 2016-09-09
Series Как бы Счастье Jonathan Cooke 2015-04-26
Кино Расшифровка Энни Паркер Marshall 2014-05-02
Кино Саванна Jack Cay 2013-04-25
Кино Агент Картер Agent Flynn 2013-09-08
Кино Клуб «CBGB» Nicky Grant 2013-10-11
Кино Спасти мистера Бэнкса Don DaGradi 2013-11-16
Series Третья жена Pete Harrison 2013-09-23
Кино Хижина в лесу Steve Hadley 2012-04-12
Кино Have a Little Faith Mitch 2011-11-27
Series Хорошие парни Dan Stark 2010-05-19
Кино Burn Up Mack 2008-07-23
Series Burn Up Mack 2008-06-10
Кино Шоковый эффект Professor Saunders 2008-08-06
Series Менталист John le Rouge 2008-09-23
Кино Американское преступление Prosecutor 2007-07-27
Series Шоу Меган Маллалли Unknown 2006-09-18
Series Студия 60 на Сансет Стрип Danny Tripp 2006-09-18
Кино Джинсы-талисман Al Lowell 2005-06-01
Series Отчёт Колбера Unknown 2005-10-17
Кино Fathers and Sons Anthony 2005-06-02
Кино Little Manhattan Adam 2005-09-30
Series Джимми Киммел в прямом эфире Unknown 2003-01-26
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Series В настоящее время с Биллом Мейером Unknown 2003-02-21
Series Дефективный детектив Unknown 2002-07-12
Кино Кейт и Лео J.J. Camden 2001-12-25
Series Banzai Unknown 2001-01-18
Series Малкольм в центре внимания Unknown 2000-01-09
Кино Муза Hal 1999-08-27
Кино Behind the Mask Brian Shushan (as Brad Whitford) 1999-02-28
Кино Countdown: The Sky's on Fire John Morgan, KTML News 1999-07-15
Кино Двухсотлетний человек Lloyd Charney 1999-12-17
Series Западное крыло Josh Lyman 1999-09-22
Series Закон и порядок. Специальный корпус Frank Maddox 1999-09-20
Series The Secret Lives of Men 1998-09-30
Кино Masterminds Miles Lawrence 1997-08-22
Кино Cloned Rick Weston 1997-09-28
Кино Красный угол Bob Ghery 1997-10-30
Series Tracey Takes On... Unknown 1996-01-24
Series High Incident Unknown 1996-03-04
Кино Мои дорогие американцы Carl Witnaur 1996-12-20
Кино Билли Мэдисон Eric Gordon 1995-02-10
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Кино The Desperate Trail Tommy Donnelly 1995-07-09
Series Прикосновение ангела Unknown 1994-09-21
Series Ellen Unknown 1994-03-29
Кино Клиент Thomas Fink 1994-07-20
Series Скорая помощь Unknown 1994-09-19
Series Black Tie Affair 1993-05-29
Кино Робокоп 3 Fleck 1993-04-17
Series Секретные материалы Unknown 1993-09-10
Кино Моя жизнь Paul Ivanovich 1993-11-12
Series Фрейзер Unknown 1993-09-16
Кино Совершенный мир Bobby Lee 1993-11-24
Кино Филадельфия Jamey Collins 1993-12-22
Кино Запах женщины Randy 1992-12-23
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Vital Signs Dr. Donald Ballentine 1990-04-13
Кино Пробуждение Dr. Tyler 1990-12-19
Кино Презумпция невиновности Jamie Kemp 1990-07-26
Кино Молодые Стрелки 2 Charles Phalen 1990-08-01
Кино The Betty Ford Story Jack Ford 1987-03-02
Кино Месть полудурков 2: Полудурки в раю Roger 1987-07-10
Кино Приключения няни Mike Todwell 1987-07-01
Кино C.A.T. Squad Leon Trepper 1986-07-27
Кино Doorman Terry Reilly 1986-01-02
Series Уравнитель Unknown 1985-09-18
Series Tales from the Darkside Unknown 1984-09-30
Series Субботним вечером в прямом эфире Unknown 1975-10-11