Image of Shirley Henderson

Shirley Henderson

From Wikipedia, the free encyclopedia. Shirley Henderson (born 24 November 1965) is a Scottish actress. She is perhaps best known for her role as Moaning Myrtle in Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) and Harry Potter and the Goblet of Fire (2005). Description above from the Wikipedia article Shirley Henderson, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.​


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Nov 24, 1965 в Forres, Morayshire, Scotland
Кино / ТВ Кредиты:
59
Впервые появился:
на series Новая звезда 1974-03-03
Последний проект:
Кино Т2: Трейнспоттинг 2017-01-27
Известный в фильмах
Poster of Анна Каренина
Poster of Мисс Петтигрю
Poster of Доктор Кто
Poster of Topsy-Turvy
Фильмография
Кино Т2: Трейнспоттинг Gail 2017-01-27
Кино Бриджит Джонс 3 Jude 2016-09-14
Кино Страшные сказки Imma 2015-05-14
Кино Urban Hymn Kate Linton 2015-09-11
Кино Зажигая звёзды Shirley 2014-11-07
Кино Властелин любви Rusty Humphries 2013-04-26
Series Southcliffe Claire Salter 2013-08-04
Кино Тереза Ракен Suzanne 2013-09-17
Кино Грязь Bunty Blades 2013-09-23
Кино Остров сокровищ Meg Hawkins 2012-01-01
Кино Анна Каренина Opera House Wife 2012-09-06
Кино Everyday Karen 2012-11-15
Кино The Crimson Petal and the White Mrs Emmeline Fox 2011-01-01
Series The Crimson Petal and the White 2011-04-06
Кино Дочурка Груффало The Gruffalo's Child (Voice) 2011-12-25
Кино Обход Мика Glory White 2010-09-05
Кино Щелкунчик и Крысиный король The Nutcracker (voice) 2010-11-24
Series May Contain Nuts 2009-06-11
Кино Жизнь в военное время Joy 2009-10-10
Кино Оторва Matron 2008-01-01
Кино Мисс Петтигрю Edythe Dubarry 2008-03-07
Кино I Really Hate My Job Alice 2007-01-01
Кино Wedding Belles Kelly 2007-03-29
Кино Мария-Антуанетта Aunt Sophie 2006-05-24
Кино Тристрам Шенди: История петушка и бычка Susannah / herself 2005-07-17
Series Доктор Кто Unknown 2005-03-26
Кино Frozen Kath 2005-03-12
Кино Dirty Filthy Love Charlotte 2005-05-24
Кино Yes Cleaner 2005-08-05
Series ShakespeaRe-Told Unknown 2005-11-07
Кино Гарри Поттер и Кубок огня Moaning Myrtle 2005-11-05
Кино E=mc² – Einstein's Big Idea Mileva Maric 2005-10-11
Кино Бриджит Джонс: Грани разумного Jude 2004-11-10
Series Мисс Марпл Агаты Кристи Unknown 2004-12-12
Кино AfterLife 2003-08-19
Кино Fishy Glenda Sands 2003-04-01
Кино Разрыв Sally 2003-08-29
Кино American Cousins Alice 2003-11-28
Series Charles II: The Power and The Passion Unknown 2003-11-16
Кино Charles II: The Power & the Passion Catherine of Braganza 2003-11-23
Кино Круглосуточные тусовщики Lindsay Wilson 2002-02-13
Кино Doctor Sleep Janet Losey 2002-02-01
Кино Villa Des Roses Ella 2002-02-27
Кино Once Upon a Time in the Midlands Shirley 2002-09-06
Кино Гарри Поттер и тайная комната Myrtle Warren 2002-11-13
Кино Wilbur begår selvmord Alice 2002-11-08
Кино Дневник Бриджет Джонс Jude 2001-04-13
Series The Way We Live Now 2001-11-11
Кино Золотая пыль Annie 2000-12-29
Кино Wonderland Debbie 1999-05-13
Кино Topsy-Turvy Leonora Braham (Yum-Yum) 1999-09-03
Кино Speak Like a Child Woman in Dream (uncredited) 1998-09-04
Кино На игле Gail 1996-02-23
Series Хэмиш Макбет 1995-03-26
Кино Роб Рой Morag 1995-04-13
Кино Salt on Our Skin Mary 1992-09-17
Кино Dreaming 1991-03-24
Series Wish Me Luck 1988-01-17
Series Новая звезда Mileva Maric 1974-03-03