Image of Dustin Hoffman

Dustin Hoffman

Dustin Lee Hoffman (born August 8, 1937) is an American actor with a career in film, television, and theatre since 1960. He has been known for his versatile portrayals of antiheroes and vulnerable types of characters. He first drew critical praise for the 1966 Off-Broadway play Eh? for which he won a Theatre World Award and a Drama Desk Award. This was soon followed by his breakthrough movie role as Benjamin Braddock in The Graduate (1967). Since then Hoffman's career has largely been focused in cinema with only sporadic returns to television and the stage. Some of his most noted films are Papillon, Marathon Man, Midnight Cowboy, Little Big Man, Lenny, All the President's Men, Kramer vs. Kramer, Tootsie, Rain Man, and Wag the Dog. Hoffman has won two Academy Awards, five Golden Globes, three BAFTAs, three Drama Desk Awards, a Genie Award, and an Emmy Award. Dustin Hoffman received the AFI Life Achievement Award in 1999. Description above from the Wikipedia article Dustin Hoffman, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Aug 8, 1937 в Los Angeles, California, USA
Кино / ТВ Кредиты:
99
Впервые появился:
на series Сегодня 1952-01-14
Последний проект:
Кино Кунг-фу Панда 3 2016-01-23
Известный в фильмах
Poster of Повар на колесах
Poster of Кунг-фу Панда 2
Poster of Шоу Эллен ДеДженерес
Poster of Симпсоны
Фильмография
Series The Directors Unknown 2016
Series Premiere Arthur Greene 2016
Кино Кунг-Фу Панда: Загадки свитка Shifu / Warrior (voice) 2016-01-05
Кино Кунг-фу Панда 3 Shifu (voice) 2016-01-23
Кино Roald Dahl's Esio Trot Mr. Hoppy 2015-01-02
Кино Допинг Bob Hamman 2015-09-16
Кино Повар на колесах Riva 2014-05-08
Кино Хористы Master Carvelle 2014-09-04
Кино Сапожник Abraham Simkin 2014-09-11
Кино All the President's Men Revisited Himself 2013-04-21
Series Luck Chester Bernstein 2012-01-29
Кино Кунг-фу Панда 2 Shifu (voice) 2011-05-25
Кино Кунг-фу Панда: Секреты мастеров Shifu (voice) 2011-12-12
Кино Jews and Baseball: An American Love Story Narrator 2010-01-01
Кино По версии Барни Izzy Panofsky 2010-10-26
Кино Кунг-фу Панда: Праздничный выпуск Shifu 2010-11-26
Кино Знакомство с Факерами 2 Bernie Focker 2010-12-21
Кино Dustin! 2009-01-01
Кино Against the Tide Narrator 2009-09-09
Кино Visual Acoustics Himself/Narrator 2009-10-09
Кино Кунг-фу Панда Shifu (voice) 2008-06-04
Кино Кунг-фу Панда: Секреты неистовой пятерки Shifu (voice) 2008-11-08
Кино Приключения Десперо Roscuro (voice) 2008-12-19
Кино Последний шанс Харви Harvey Shine 2008-12-25
Кино Trumbo Himself / Interviewee 2007-09-10
Кино Лавка чудес Mr. Edward Magorium 2007-11-14
Кино Отпуск по обмену Himself 2006-12-08
Кино Персонаж Professor Jules Hilbert 2006-09-09
Кино Парфюмер История одного убийцы Giuseppe Baldini 2006-09-13
Кино Потерянный город Meyer Lansky 2005-09-03
Кино Бешеные скачки Tucker (voice) 2005-01-06
Кино Ходят слухи... Benjamin Braddock (uncredited) 2005-12-23
Кино Взломщики сердец Bernard Jaffe 2004-09-10
Кино Волшебная страна Charles Frohman 2004-10-17
Кино Знакомство с Факерами Bernie Focker 2004-12-22
Кино Лемони Сникет: 33 несчастья Critic 2004-12-16
Кино Афера Winston King 2003-04-25
Кино The Shakespeare Sessions 2003-01-01
Series Шоу Эллен ДеДженерес Unknown 2003-09-08
Кино Вердикт за деньги Wendell Rohr 2003-10-09
Series Шоу Грэма Нортона Unknown 2002-05-06
Series Liberty's Kids Benedict Arnold 2002-09-02
Кино Миля лунного света Ben Floss 2002-09-09
Series Big Brother's Little Brother Unknown 2001-05-29
Series Умерь свой энтузиазм Larry's Guide #1 2000-10-15
Кино Жанна Д'Арк The Conscience 1999-10-18
Кино The Devil's Arithmetic Himself (Introduces Film) (uncredited) 1999-03-28
Кино Быть Джоном Малковичем Willy Loman (uncredited) 1999-09-30
Кино Сфера Dr. Norman Goodman 1998-02-13
Кино Безумный город Max Brackett 1997-11-07
Кино Плутовство Stanley Motss 1997-12-25
Кино Спящие Danny Snyder 1996-10-18
Series Дневное шоу с Тревором Ноем Unknown 1996-07-22
Кино American Buffalo Walt 'Teach' Teacher 1996-09-13
Кино Эпидемия Sam Daniels 1995-03-10
Кино The First 100 Years: A Celebration of American Movies 1995-06-05
Series Безумное телевидение Unknown 1995-10-14
Кино La Classe Américaine Peter (Archive Footage) 1993-12-30
Series Ночное шоу с Джейем Лено Unknown 1992-05-25
Кино Герой Bernard 'Bernie' Laplante 1992-10-02
Кино Капитан Крюк Captain James S. Hook 1991-12-11
Кино Билли Батгейт Dutch Schultz 1991-11-01
Кино A Wish for Wings That Work Milquetoast the Cross-Dressing Cockroach 1991-12-18
Кино The Earth Day Special 1990-04-22
Кино Дик Трэйси Mumbles 1990-06-15
Кино Family Business Vito McMullen 1989-12-15
Series Симпсоны Unknown 1989-12-17
Series Это утро Unknown 1988-10-03
Кино Человек дождя Raymond Babbitt 1988-12-11
Кино Ishtar Chuck Clarke 1987-05-15
Кино Death of a Salesman Willy Loman 1985-08-16
Кино Terror in the Aisles (archive footage) 1984-10-26
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Кино Тутси Michael Dorsey / Dorothy Michaels 1982-12-16
Кино Agatha Wally Stanton 1979-02-09
Кино Крамер против Крамера Ted Kramer 1979-12-18
Кино Agatha Wally Stanton 1979-02-09
Кино Straight Time Max Dembo 1978-03-18
Кино Вся президентская рать Carl Bernstein 1976-04-04
Кино Марафонец Thomas Babington ‚Babe‘ Levy 1976-10-05
Кино Lenny Lenny Bruce 1974-11-10
Кино El Rebelde Magnífico Himself 1973-01-01
Кино Мотылёк Louis Dega 1973-12-13
Кино Alfredo, Alfredo Alfredo 1972-08-04
Кино The Point! Narrator / Father (First Telecast) 1971-02-02
Кино Соломенные псы David Sumner 1971-12-29
Кино Who Is Harry Kellerman and Why Is He Saying Those Terrible Things About Me? Georgie Soloway 1971-06-15
Кино Маленький большой человек Jack Crabb 1970-12-14
Кино Полуночный ковбой 'Ratso' Rizzo 1969-05-25
Кино John and Mary John 1969-12-14
Кино Un Dollaro per 7 vigliacchi Jason Fister 1968-05-30
Кино The Tiger Makes Out Hap 1967-08-18
Кино Выпускник Ben Braddock 1967-12-21
Series ABC Stage 67 Unknown 1966-09-14
Series The Nurses Larson 1962-09-27
Series Защитники Robert Burke 1961-09-16
Series Обнажённый город Unknown 1958-09-30
Series Церемония вручения премии «Оскар» Unknown 1953-03-18
Series Сегодня Unknown 1952-01-14