Image of Saffron Burrows

Saffron Burrows

​From Wikipedia, the free encyclopedia Saffron Dominique Burrows (born 22 October 1972) is an English actress and former fashion model, who starred as Det. Serena Stevens on Law & Order: Criminal Intent.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 22, 1972 в London - England - UK
Кино / ТВ Кредиты:
39
Впервые появился:
на series Hallmark Hall of Fame 1951-12-24
Последний проект:
Кино Quitters 2015-03-16
Известный в фильмах
Poster of Агенты «Щ.И.Т.»
Poster of Юристы Бостона
Poster of Гангстер №1
Poster of Timecode
Фильмография
Кино Quitters Veronica 2015-03-16
Series Mozart in the Jungle Cynthia 2014-02-06
Кино Knife Fight Sophia 2013-01-25
Series Агенты «Щ.И.Т.» Victoria Hand 2013-09-24
Кино Безвыходная ситуация Francine 2012-03-10
Series Kings Unknown 2009-03-15
Кино Ограбление на Бейкер-Стрит Martine Love 2008-02-28
Series My Own Worst Enemy Dr. Norah Skinner 2008-10-13
Кино The Guitar Melody 2008-11-07
Кино Опустевший город Donna Remar 2007-03-23
Кино Идеальное создание Lilly 2007-08-16
Кино Dangerous Parking Claire 2007-06-01
Кино Klimt mia 2006-03-03
Кино Фэй Грим Juliet 2006-09-11
Кино Троя Andromache 2004-05-13
Series Юристы Бостона 2004-10-03
Кино El misterio Galíndez 2003-09-26
Кино Фрида Gracie 2002-08-29
Series What's Your Problem? Unknown 2002-09-25
Кино Tempted Lilly LeBlanc 2001-01-01
Кино Энигма Claire Romilly 2001-01-22
Кино Гангстер №1 Karen 2000-06-09
Кино Timecode Emma 2000-03-22
Кино Командир эскадрильи Lt. Cmdr. 'Angel' Devereaux 1999-03-11
Кино Потеря сексуальной невинности English / Italian Twin 1999-04-29
Кино Фрекен Жюли Miss Julie 1999-09-12
Кино Глубокое синее море Dr. Susan McCallister 1999-07-28
Кино Nevada Quinn 1997-03-31
Кино Lovelife Zoey 1997-04-01
Кино Cold Lazarus Sandra Sollars 1996-01-01
Кино Karaoke Sandra Sollars 1996-04-28
Кино Hotel de Love Melissa Morrison 1996-12-19
Series Cold Lazarus 1996-05-26
Series Karaoke 1996-04-28
Кино Welcome II the Terrordome Jodie 1995-01-20
Кино Circle of Friends Nan Mahon 1995-03-16
Кино Во имя отца Girl in Commune 1993-12-12
Кино The Body Beautiful 1991-01-02
Series Hallmark Hall of Fame Unknown 1951-12-24