Image of Kristin Kreuk

Kristin Kreuk

From Wikipedia, the free encyclopedia. Kristin Laura Kreuk ( born December 30, 1982) is a Canadian actress known for her portrayal of Lana Lang in the American television series Smallville. She was also a regular cast member on the Canadian teen drama Edgemont, and has starred in movies such as Eurotrip and Street Fighter: The Legend of Chun-Li. Description above from the Wikipedia article Kristin Kreuk, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Dec 30, 1982 в Vancouver, British Columbia, Canada
Кино / ТВ Кредиты:
17
Впервые появился:
на series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном 1993-09-13
Последний проект:
Кино Космический коктейль 2012-10-26
Известный в фильмах
Poster of Экстази
Poster of Уличный боец
Poster of Тайны Смолвиля
Poster of Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном
Фильмография
Series Красавица и чудовище Catherine Chandler 2012-10-11
Кино Космический коктейль Lt. Tilda Gennaro 2012-10-26
Кино Экстази Heather Thompson 2011-09-10
Кино Vampire Maria Lucas 2011-10-09
Series Ben Hur Tirzah 2010-04-04
Кино Бен Гур Tirzah 2010-05-01
Кино Уличный боец Chun-Li 2009-02-27
Кино Partition Naseem Khan 2007-02-02
Series Чак Hannah 2007-09-24
Кино Евротур Fiona 2004-02-20
Кино Волшебник Земноморья Tenar 2004-12-13
Series Волшебник Земноморья Tenar 2004-12-13
Series Edgemont Laurel Yeung 2001-01-04
Кино Белоснежка Snow White 2001-10-28
Series Тайны Смолвиля Unknown 2001-10-16
Series The Weekenders Gina (voice) 2000-02-26
Series Поздняя ночь с Конаном О`Брайэном Unknown 1993-09-13