Image of Carlos Bernard

Carlos Bernard

From Wikipedia, the free encyclopedia Carlos Bernard (born October 12, 1962) is an American actor and director, best known for his role as Tony Almeida in 24.


Читайте био в tmdb | Читайте био в Wikipedia
Родился:
Oct 12, 1962 в Evanston - Illinois - USA
Кино / ТВ Кредиты:
19
Впервые появился:
на series Молодые и дерзкие 1973-08-10
Последний проект:
Кино Лавалантула 2015-08-08
Известный в фильмах
Poster of Ангелы Чарли
Poster of Касл
Poster of Черная метка
Poster of 24 часа
Фильмография
Кино Лавалантула Interrogator 2015-08-08
Series Мотив Kurt Taylor 2013-02-03
Series Dallas Vicente Cano 2012-06-13
Кино Ghost Storm Hal Miller 2012-11-10
Series Ангелы Чарли Unknown 2011-09-22
Series Scoundrels Sergeant Mack 2010-06-20
Series Касл Jared Stack 2009-03-08
Кино Чужеродное вторжение Ritter 2008-09-21
Series Черная метка Unknown 2007-06-28
Series 10.5: Apocalypse 2006-05-21
Series Шоу Тони Данца Unknown 2004-09-13
Series World Poker Tour Unknown 2003-03-30
Series 24 часа Tony Almeida 2001-11-06
Кино Вавилон 5: Призыв к оружию Communications 1999-01-03
Series Взгляд Unknown 1997-08-11
Series Крутой Уокер Unknown 1993-04-21
Series Шелковые сети Unknown 1991-11-07
Series В прямом эфире с Риджесом и Кэти Ли Unknown 1983-04-04
Series Молодые и дерзкие Unknown 1973-08-10